TKGAtakan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir mikrofon arayışı içindeyim ve mikrofon bakarken bu mikrofonu gördüm; Almalı mıyım sizce? USB ses kartı falan almayı planlıyorum yanında, işimi görür mü? Yorumlarınızı bekliyorum, sağ olun. Böyle bir şey de buldum, hangisi sizce?
Merhaba arkadaşlar, yeni bir mikrofon arayışı içindeyim ve mikrofon bakarken bu mikrofonu gördüm; Almalı mıyım sizce? USB ses kartı falan almayı planlıyorum yanında, işimi görür mü? Yorumlarınızı bekliyorum, sağ olun. Böyle bir şey de buldum, hangisi sizce?
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #2 Pek bir fark yok. Hangisi ucuzsa onu alım.
İlker Uzunboy Megapat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 301 Makaleler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #3 Bu ürün nerede TL ile satılıyor ? Ürünü Hangi siteden alacaksınız ?
J Javid Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı Profil Kapağı 1522533433 18 Ocak 2016 #4 Bence aralarında çokda fark yok. Sadece satışları artırmak için farklılık yaratmışlar. Ebaydan BM 800 sipariş etdim geldiyi an bir test yaparım arkadaşlar.
Bence aralarında çokda fark yok. Sadece satışları artırmak için farklılık yaratmışlar. Ebaydan BM 800 sipariş etdim geldiyi an bir test yaparım arkadaşlar.