BM-800 mikrofon ses düşük gelme sorunu

Makaleler
4
Öncelikle selam arkadaşlar. Benim bir sorum var rica edersem yardımcı olur musunuz? Hemen konuya geçiyorum şimdi ben yurtdışından bm-800 condenser mikrofon aldım ve ürün elime ulaştı şimdi inceleme videolarını izlediğimde herkes laptop ile 1 dolarlık USB olan ses kartlarından kullanıyor ve gayet iyi ses kalitesi alıyorlar fakat ben masaüstü dahili ses kartı olan bilgisayarımda denediğimde ses çok az geliyor mikrofon basını 30 db'ye getirince ise ses yükseliyor fakat arkada çok fazla cızırtı ve değişik sesler geliyor önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mıdır acaba? @Recep Baltaş abi konuya bir el atarsan sevinirim bu arada mikrofon çıkışı kutu içerinden şöyle mikrofonun ucu xlr girişi kablonun diğer ucu ise 3.5 mm normal jak girişlerinden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Aynen benimde öyle. Bassı arttırsam dahi ses kısık ve bassı arttırdığımda dipses olduğunu söylüyorlar (CSGO Oyuncuları). Phantom Power la düzelir mi ? Phantom power kaynağı önerebilirmisiniz ya da ona bir alternatif ?

kimse yardım etmemiş yok mu yardım edecek bir yiğit ?

Bu kısmı değiştirip deneyin.

Bendede ayni sorun phantom power ile cozulurmu acaba lutfen cevap verinnb
Phantom Power net olarak çözer. yöntemler var aslında, inceleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

değiştirin derken neyi ne yapalım onu da söyleseydin hocam keşke.

Yonka müzikten aldığım last voice BM-800 ve Phantom Power'ı birlikte ve ayrı kullandım. Benim tarafımda pek bir ses farkı hissedilmiyor açıkçası. Phantom Power'ın pek faydasını göremedim.

Phantom Power bende de var. Ses çok kısık geliyor. İlk aldığımda da kısıktı ama bu kadar değildi. Sesi nasıl yükseltebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…