BM-800 mikrofon ses kalitesi kötü

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Mikrofonu aldım ancak Phantom Power ve ses kartı kullanmama rağmen YouTube'da diğer kullancılarınki gibi verim alamıyorum. Bazı kişiler anakarttan kaynaklanıyor olabilir diyorlar. Anakart yeterli gücü sağlamıyor olabilir diyorlar ancak gücü zaten Phantom Power sağlamıyor mu? Yardım lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu aldım ancak Phantom Power ve ses kartı kullanmama rağmen YouTube'da diğer kullancılarınki gibi verim alamıyorum. Bazı kişiler anakarttan kaynaklanıyor olabilir diyorlar. Anakart yeterli gücü sağlamıyor olabilir diyorlar ancak gücü zaten Phantom Power sağlamıyor mu? Yardım lazım.
Kötü bir noktaya kadar göreceli bir kavramdır. Ayrıca edit yapan insanlar seste oynamaya yapıyor olabilirler. OBS gibi farklı programlar arkadaki sesi temizleyip daha net ses alabilirler. Yani record aldığınız programdan edit programına kadar fark yaratır. YouTube sizin için bir ölçüt olmamalı. Eğer olacaksa bu tarz edit yapılmamış saf videoları referans alıniz. Sorunun donanımsal olması olası bir durum ama düşük ihtimal. Başka bir sistemde deneyebilirsiniz. Ayrıca harici ses kartı kullandığınızı zaten belirtmişsiniz sorun donanımsal olsa bile mikrofondadır buda düşük ihtimal yine. Başka bir sistemde deneyin sonuçları gözlemleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kötü bir noktaya kadar göreceli bir kavramdır. Ayrıca edit yapan insanlar seste oynamaya yapıyor olabilirler. OBS gibi farklı programlar arkadaki sesi temizleyip daha net ses alabilirler. Yani record aldığınız programdan edit programına kadar fark yaratır. YouTube sizin için bir ölçüt olmamalı. Eğer olacaksa bu tarz edit yapılmamış saf videoları referans alıniz. Sorunun donanımsal olması olası bir durum ama düşük ihtimal. Başka bir sistemde deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kullanan kişilere sordum ve aynı ayarlarıda denedim ancak ses seviyesi çok düşük kalıyor. neyden kaynaklandığınıda bilemiyorum garantiye yollamayı düşünüyorum.

Ben de almayı düşünüyordum ama ses az gelmesi gibi sorunlar oluyor deniliyordu. Gerçekmiş galiba. :D

Nereden aldınız mikrofonu? Benim bir akraba phantom power olmadan kullanıyor, ses gayet güzel geliyor diyor. Anlamadım gitti olayı. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı