BM 800 nasıldır?

322269

Hectopat
BM 800 nasıldır? Onun yerine önerebileceğiniz mikrofonları yazar mısınız? Bütçe 400'e kadar çıkar. Yaka mikrofonu istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla ortalama ama iyi bir mikrofon. Ne için kullanacaksınız?

BM 800 modellerinin hepsi aynı değil. Alırken dikkatli seçmeni tavsiye ederim. Lastvoice'ın BM 800'ü eklediğin linkteki üründen iyidir.

Ama yine de, genel anlamda bu tarz stüdyo mikrofonu ürünler Phantom Power desteği olmadan sesi karşıya çok güçlü iletemiyor. Mikrofona çok yakın durman gerekiyor ki sesin iyi gitsin.

Fifine K669B, HyperX Solocast gibi direkt USB bağlantılı bir yayıncı mikrofonu tarzı bir şey alman çok daha iyi olur. Kendim Fifine kullanıyorum. Ama onlar da 400tl bütçeyi aştığı için onlara benzeyen bir ürünü tavsiye edeyim.

GameBooster MC102. Kullananların yorumları iyi, güzel olduğunu söylüyorlar fakat şahsen hiç kullanmadım. Araştırmanı tavsiye ederim. Daha önce forumda konusu açılmış, iki arkadaş da almayı düşünmüş. BM 800 gibi stüdyo mikrofonlarından daha iyi olacağını düşünüyorum kesinlikle.

Son olarak bütçeni aşıyor olsa da, 600 lira ayıracak olursan hepsini bir kenara bırakıp Behringer C-1 almanı tavsiye ederim. Özellikle fiyatına göre müthiş, kendine denk rakipleri 1.000 liralık mikrofonlar.

Game Booster MC102. Kullananların yorumları iyi, güzel olduğunu söylüyorlar fakat şahsen hiç kullanmadım. Araştırmanı tavsiye ederim. Daha önce forumda konusu açılmış, iki arkadaş da almayı düşünmüş. BM 800 gibi stüdyo mikrofonlarından daha iyi olacağını düşünüyorum kesinlikle.

Game Booster MC102'nin hiçbir incelemesi yok. Hep Game Booster MC120 var. O nasıldır hocam? Onun yerine ne alabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı