A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 21 Nisan 2021 #1 Ürünü satın aldım, kargo geldi, her şeyi ayarladım derken ses kaydedince ses gelmiyor. Ağzıma sokunca ses geliyor sadece. Bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Ürünü satın aldım, kargo geldi, her şeyi ayarladım derken ses kaydedince ses gelmiyor. Ağzıma sokunca ses geliyor sadece. Bunu nasıl düzeltirim?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 21 Nisan 2021 #2 Kurulumunu bu videodaki gibi yaptınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kurulumunu bu videodaki gibi yaptınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et