BM300 mikrofondan HyperX QuadCast'e geçince fark hissedilir mi?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Çok uzun zamandır BM300 mikrofon kullanmaktayım, yeni mikrofona geçiş yapasım var fakat örnek veriyorum HyperX QuadCast'e geçtiğim zaman vereceğim 4 bin lira fiyat farkı buna değecek mi? Arkadaşlarım Discord'da gayet güzel ses aldığını söylüyor BM300. Çok fazla fark olur mu?

4000 liraya değip değmeyeceği sizin için 4000 liranın ne kadar kıymetli olduğuna bağlı. Ama arada çok bariz bir fark yaşanacak buna emin olabilirsiniz.
4000 Lira benim için inanılmaz kıymetli şuanda zaten sadece sordum, bu farka gerçekten deyiyor mu? arkadaşlarım konuda bahsettiğim gibi discordda çok iyi olduğunu söylüyorlar

4000 Lira benim için inanılmaz kıymetli şuanda zaten sadece sordum, bu farka gerçekten deyiyor mu? arkadaşlarım konuda bahsettiğim gibi discordda çok iyi olduğunu söylüyorlar

QuadCast'dan duysalar farkı kesin farkederler fakat şikayet yokken değiştirmenize gerek yok bence.

Madem gayet iyi duyuyorlar, muazzam duymaları için 4000 lira vermek verimsiz bir alım olur bence.

Değişme dostum yeterli hatta EQ ayarı atarsan süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…