R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 12 Haziran 2021 #1 Merhaba dostlar. Bayağı bir süredir müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum. Şimdi de kendi kayıtlarımı almayı düşünüyorum. Bütçem BM800 ve Phantom Power almaya yetiyor. Bu ikili kullanılır mı? Kayıtlar kaliteli olur mu? Bütçe 450.
Merhaba dostlar. Bayağı bir süredir müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum. Şimdi de kendi kayıtlarımı almayı düşünüyorum. Bütçem BM800 ve Phantom Power almaya yetiyor. Bu ikili kullanılır mı? Kayıtlar kaliteli olur mu? Bütçe 450.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.367 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 12 Haziran 2021 #2 Paranızı boşa harcamayın. Kayıt mikrofonu değil bu. Öyle ambalajlanmış şekle sokulmuş bir dandik mikrofon sadece. Ses kartı ile birlikte RODE NT1 alın.. Gelecek cevabı biliyorum; -"bütçem yok." Bütçeniz yoksa kayıt yapıyormuş gibi hissetmeye devam edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paranızı boşa harcamayın. Kayıt mikrofonu değil bu. Öyle ambalajlanmış şekle sokulmuş bir dandik mikrofon sadece. Ses kartı ile birlikte RODE NT1 alın.. Gelecek cevabı biliyorum; -"bütçem yok." Bütçeniz yoksa kayıt yapıyormuş gibi hissetmeye devam edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et