egekaia Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 78 6 Mart 2021 #1 Discord'da oyun oynarken oyunun sesini vs. her şeyi arkadaşlarıma iletiyor ne yapabilirim? Mikrofon: BM800 kulaklık: Kuulaa zinc alloy. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
Discord'da oyun oynarken oyunun sesini vs. her şeyi arkadaşlarıma iletiyor ne yapabilirim? Mikrofon: BM800 kulaklık: Kuulaa zinc alloy.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 6 Mart 2021 #2 Mikrofonu basını kısarsan düzelir büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Mart 2021 #3 Ses Denetim Masası'ndan veya Realtek Arayüzü'nden "Akustik Eko İptali" özelliği açın, sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Ses Denetim Masası'ndan veya Realtek Arayüzü'nden "Akustik Eko İptali" özelliği açın, sorun çözülecektir.
KS KS egekaia Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 78 6 Mart 2021 #4 Liutenant dedi: Ses Denetim Masası'ndan veya Realtek Arayüzü'nden "Akustik Eko İptali" özelliği açın, sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Realtek indirdiğim zaman garip bi şekilde ses aşırı az geliyor bende sildim başka bir çözümü yok mudur? Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Ses Denetim Masası'ndan veya Realtek Arayüzü'nden "Akustik Eko İptali" özelliği açın, sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Realtek indirdiğim zaman garip bi şekilde ses aşırı az geliyor bende sildim başka bir çözümü yok mudur?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Mart 2021 #5 egekaia dedi: Realtek indirdiğim zaman garip bi şekilde ses aşırı az geliyor bende sildim başka bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ayarına girip hepsini en yükseğe çek düzelir. Discord'da da aynı ayar olması lazım fakat ne kadar işlevli olur bilmem. Artı 0 Eksi
egekaia dedi: Realtek indirdiğim zaman garip bi şekilde ses aşırı az geliyor bende sildim başka bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ekolayzer ayarına girip hepsini en yükseğe çek düzelir. Discord'da da aynı ayar olması lazım fakat ne kadar işlevli olur bilmem.