Wickly Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #11 AcarCnr dedi: Kullanabilirsin, ben kullanmıştım. Ses olarak tatmin edici performans veriyor yine. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. AcarCnr dedi: Kullanabilirsin, ben kullanmıştım. Ses olarak tatmin edici performans veriyor yine. Genişletmek için tıkla... Peki mikrofonun markası çok önemli mi?
AcarCnr dedi: Kullanabilirsin, ben kullanmıştım. Ses olarak tatmin edici performans veriyor yine. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. AcarCnr dedi: Kullanabilirsin, ben kullanmıştım. Ses olarak tatmin edici performans veriyor yine. Genişletmek için tıkla... Peki mikrofonun markası çok önemli mi?
AcarCnr Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Tashkent, Uzbekistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Mart 2021 #12 Wickly dedi: Çok teşekkürler. Peki mikrofonun markası çok önemli mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark edeceğini düşünmüyorum ama dönüştürücü falan kullanman gerekebilir direk bağlamak için.
Wickly dedi: Çok teşekkürler. Peki mikrofonun markası çok önemli mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark edeceğini düşünmüyorum ama dönüştürücü falan kullanman gerekebilir direk bağlamak için.