T The GNC Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Bisiklet bataryam için 5'er 18650 pilden oluşan 7 grup var elimde pillerini değişimi yaptıktan sonra kutuya takarken kısa devreye düşürdüm ve bms kartı kendini korumaya aldı. Koruma modundan nasıl çıkarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Bisiklet bataryam için 5'er 18650 pilden oluşan 7 grup var elimde pillerini değişimi yaptıktan sonra kutuya takarken kısa devreye düşürdüm ve bms kartı kendini korumaya aldı. Koruma modundan nasıl çıkarabilirim?
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre voltaj vermeniz gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre voltaj vermeniz gerekiyor.
T The GNC Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 68613 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre voltaj vermeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı
68613 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre voltaj vermeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı