BMW 3.18i̇ alınır mı?

Millet eski BMW'leri verip temiz araçlar alıyor. Siz tam tersini yapıyorsunuz. Sırf heves için yapılmaz. Bütçe arttırıp para biriktirip en fazla 50, 70k km BMW alınabilir onun dışında sanayi gerçekten can sıkıcı.

Piyasası var mı, var. Parçası var mı, var. Ustası da var. Girilebilir fakat yorucu bir illet. Ben girmezdim. Temiz al temiz bin temiz sat en iyisi. İki model düşük olsun temiz olsun.

Çok yanlış. Bu devirde bisiklet alsan ekspere sokman lazım. 1 milyonluk araba alıp 10bin lira vermekten kaçınmak büyük ihmal. Sadece bu araba için söylemiyorum, 6 bin Km'de bir araba alsanız bile ekspere sokmanızı tavsiye ederim.

Kral almaktan vazgeçtim ya yeni araçlara bakıyorum bulursam bütçe artırıp yeni olanları almayı planlıyorum

Millet eski BMW'leri verip temiz araçlar alıyor. Siz tam tersini yapıyorsunuz. Sırf heves için yapılmaz. Bütçe arttırıp para biriktirip en fazla 50, 70k km BMW alınabilir onun dışında sanayi gerçekten can sıkıcı.

Piyasası var mı, var. Parçası var mı, var. Ustası da var. Girilebilir fakat yorucu bir illet. Ben girmezdim. Temiz al temiz bin temiz sat en iyisi. İki model düşük olsun temiz olsun.

BMW hevesim çok var piyasada cidden temiz hiç yok ben kaporta değişene çok takılan biri değilim önden darbesi ya da şase podye işlem yok ise motor ve şanzıman önemli benim için şu anlık saldım yeni ilanları bekliyorum o süreç boyunca da bütçemi artırıp biraz daha düzgününü almak istiyorum 5.20 var kafamda öyle yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı