BMW E30 vs E36

Buğra Taşbaş

Kilopat
200.000₺ değerinde bir aracım var. Satıp üstüne 150.000 kredi çekip E30 veya E36 almayı düşünüyorum. E36 biraz yorabilir diye düşünüyorum. 300-400 bin arası 36'ların arasında bitmiş araba da var temiz duran araçlar da var. Hiç riske girmeden orta halli daha az masraf açabilecek E30 daha mı mantıklı sizce?

E34 diğer iki tercih arasında daha mantıklı. E36 gençlerin elinden geçiyor çoğunlukla ve bitik araçlar oluyor. Proje için alınmayacaksa hiç mantıklı değil. E30 artık tarihi eser oldu ve koleksiyonluk sayılır. Parça ve tamiri masraflı olur hem de temizini bulmak zor. E34 hem piyasada temizi çok hem de E36 ile aynı motorları kullanıyor.

Haftasonu aracı olarak kullanacağım bi araç olacak aslında, zevkimi almak açısından şuanlık tercihim bmw, yaşlanınca umarım
dediğiniz araçlara binme fırsatım olur
Sanayi için birebir. Onun yerine C220 veya 190E hatta W124 E200 alınır.

hocam baktığım araçların içinde zaten m motor olmayan yok. E34 modellerinde de bu durum geçerli, m40 motora bulaşmadan fazla zorlanmamış bi m50 veya m20 bulursam yolda bıraktığı yerde en azından motor masrafıyla değilde rektefiye ile uğraşırım diyorum, proje aracı olmasa da amacım düşük bütçe de toplayabilmek

Düşük bütçe ile asla Türkiye'de araba toplayamazsınız eğer tanıdığınız yoksa. Olsa bile yine masraf deli gibi çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…