BMW - Mercedes test yapmak için başvuru

Gudermes

Hectopat
Böyle Bir Keyif Yoktur...

BMW - Mercedes test yapmak için başvuru yapıyorum 1 haftadır cevab yok tabi para vermek gibi niyetim olmadığından ve basın bireyi olmadığımdan dolayı sıkıntılar cabası tabi.. Belki bir gün bu araçlarla test yapmak gerekeblir o zaman eminim Recep Baltaş - Ali Güngör ve Burak Alkan bana sponsor olurlar kısmet ilerde.. Bu arada Sponsorlar baki kalsın :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada ki sponsor espirisi yanlış anlamaya neden olmuştur konuyu düzenliyeyim.. BMW ve MERCEDES foruma özel sürüş yapacağım bununla ilgili sıkıntı yoktur..Eklediğim videodaki araçlarla Türkiyede sürüş yapmak için sponsor lazım olur bende şaka olsun diye dedimki adminlerimiz sponsor olursa yaparız. Yani bunun zaten şuan parada olsa imkanı yoktur bu araçları bulmak getirmek denemek uzun iştir..
Yapacağım ve buraya ekleyeceğim sürüş denemelerinde hiç bir şey maddi olarak ihtiyaç yoktur belki video düzenlemesinde yardım alabilirim.. Umarım olayı açıkla kavuşturmuşuzdur..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı