BMX ile MTB kullanan arkadaşlarıma ayak uydurabilir miyim?

MLG froq

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Şu an katlanır bisiklet kullanıyorum ve BMX almayı düşünüyorum ama mtb süren arkadaşlarım bizimle birlikte nasıl sürceksin diyorlar. Sürdüğümüz rotalarda genelde pek de arazi olmuyor, ara sıra sokaklarda, genel olarak da parklarda vs. sürüyoruz. Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri nelerdir?

Niye sürülmesin bisiklet değil mi sonuçta düz yolda sıkıntı çıkmaz.

Tek vites olduğu için vites değişimi yapamazsınız, onlar çok hızlanırsa yetişemeyebilirsiniz. Bir de pek arazi yok demişsiniz ama olur da engebeli yollarda gidecek olursanız süspansiyonu olmaması sebebiyle yavaşlatabilir sizi.

BMX'ler çok hız yapılacak aletler değil. Arkadaşlarınız hızlı sürüyorsa muhtemelen sorun yaşarsınız fakat sakin sakin gidiyorsanız engebeli yollar haricinde sorun olacağını düşünmüyorum.

Çok yüksek ihtimalle sıkıntı yaşarsınız. BMX yolda sürülecek türde bir bisiklet değil. Adamakıllı sadece skate parkta sürersiniz. Eğer caddede sürecek olursanız tek vitesle 27'ye kadar vitesi olan bisikletlere yetişemezsiniz. Olay mtbci arkadaşlarla sürmekse BMX zorunlu değilse MTB tavsiye ederim. Neredeyse her yerde sürülebilecek tek bisiklet türü. Skate parkta asfaltta ara sokaklarda arazide vb. hepsinde sürebilirsiniz.

BMX ile yolda sürecekseniz onların hızına diyelim ki yetişseniz bile kaza yaparsınız büyük ihtimalle çünkü BMX denilen şeyin frenleri yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…