R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 AYT'ye gireceğim ama aklıma takıldı.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Evet. Uygular.
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 Kamtasya dedi: Evet. Uygular. Genişletmek için tıkla... Peki sığaçlar? Düz direnç alternatif akımda direnç uygular mı kafam çok karışıyor.
Kamtasya dedi: Evet. Uygular. Genişletmek için tıkla... Peki sığaçlar? Düz direnç alternatif akımda direnç uygular mı kafam çok karışıyor.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 RepoxK dedi: Peki sığaçlar? Düz direnç alternatif akımda direnç uygular mı kafam çok karışıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi kast ettiğinizi anlamadım.
RepoxK dedi: Peki sığaçlar? Düz direnç alternatif akımda direnç uygular mı kafam çok karışıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi kast ettiğinizi anlamadım.
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Kamtasya dedi: Neyi kast ettiğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sığaçlar DC de direnç uygular mı?
Kamtasya dedi: Neyi kast ettiğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sığaçlar DC de direnç uygular mı?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 RepoxK dedi: Sığaçlar DC de direnç uygular mı? Genişletmek için tıkla... Sığaçtan kastınız kondansatör ise akım türü fark etmez. Hatta bütün elektronik malzemeler için böyledir akım fark etmeksizin hatrısayılır direnç uygulanır.
RepoxK dedi: Sığaçlar DC de direnç uygular mı? Genişletmek için tıkla... Sığaçtan kastınız kondansatör ise akım türü fark etmez. Hatta bütün elektronik malzemeler için böyledir akım fark etmeksizin hatrısayılır direnç uygulanır.