Oxcean_0 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ Dün 22:29 #1 Merhaba yeni bir proje yapmak istiyorum. Güçlü Ark çıkartın bir bobin yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ayrıca bu bobin için hangi trafo uygun olur? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:35
Merhaba yeni bir proje yapmak istiyorum. Güçlü Ark çıkartın bir bobin yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ayrıca bu bobin için hangi trafo uygun olur?
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.684 Çözümler 10 Dün 22:52 #2 Bu tarz bir şey mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu tarz bir şey mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oxcean_0 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ Dün 22:54 #3 DirtyBlue dedi: Bu tarz bir şey mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde teşekkürler.
DirtyBlue dedi: Bu tarz bir şey mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde teşekkürler.