Bodrum katta şebeke çekmiyor

Yaşadığınız yerde internet kullanıyorsanız mesajlarınızın ayarlar kısmından RCS sohbeti etkinleştirin, bu sayede kablosuz ağ veya mobil veri üzerinden alabileceksiniz.

İnternet kullanmıyorsanız teknik olarak pek mümkün değil.
Vodafone ve iPhone 11 kullanıyorum. Ayarlarda iMessage var ancak RCS diye bir şey bulamadım. İnternet altyapım Türk Telekom 100mbps. İnternetten yana sıkıntım yok. İşlek bir caddedeyim sadece bodrum katta olduğumdan çekmiyor. Bodrum gibi de değil aslında hemen yanımda açık büyük bir balkon var ve camım bayağı büyük.

Vodafone ve iPhone 11 kullanıyorum. Ayarlarda iMessage var ancak RCS diye bir şey bulamadım. İnternet altyapım Türk Telekom 100Mbps. İnternetten yana sıkıntım yok. İşlek bir caddedeyim sadece bodrum katta olduğumdan çekmiyor. Bodrum gibi de değil aslında hemen yanımda açık büyük bir balkon var ve camım bayağı büyük.

Bodrum katta Vodafone'un çekmemesi normal hocam Turkcell'e geçmenizi öneririm Vodafone'a göre bodrum katta bir nebze dahaiyi çekecektir.

Turkcell'in illere özel kampanyası var İstanbul bunun içinde değil aslında ama Tekirdağ'a uğrama gibi bir şansın varsa Tekirdağ'dan bir Turkcell bayisinden bu kampanyadan faydalanabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-29 123050.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-29 123050.png
    151,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2024-09-29 123059.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-29 123059.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 39
Bodrum katta Vodafone'un çekmemesi normal hocam Turkcell'e geçmenizi öneririm Vodafone'a göre bodrum katta bir nebze dahaiyi çekecektir.
Abi neden ezbere konuşuyorsunuz ki? O bölgenin performansı tamamen operatörlerin oradaki altyapı yatırımına bağlı bodrum katta Turkcell çeker diğerleri çekmez gibi ezberden konuşmak yanlış bilgi vermektir. Ben de İstanbul'dayım evimin içinde Turkcell çekmezken Turk Telekom ve Vodafone gayet güzel hizmet veriyor. Tamamen bölgeyle alakalı bir durum.

Ayarlar > hücresel de wifi ile arama özelliğini açıp aynı zamanda vodafone müşteri hizmetleri ile görüşerek hattın volte özelliğini aktif etmelerini söyle wifi bağlı iken internet üzerinden görüşme de problem olmaz ancak sms konusunda çok emin değilim çalışabilir de çalışmayabilir de denemekte fayda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı