Bodrum'a güvenlik olarak çalışmaya gidilir mi?

Thapena

Hectopat
Şu an Adana'da bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Gidiş 50 geliş 50 dakika, fabrikadaki zehirli duman kokusu, Adana sıcağı, yoğun tempo ve üstüne asgari ücret verdikleri için işi bırakıp Bodrum'da otelde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya gitmek istiyorum. Arkadaşım orada maaş 29-30 civarı, 3 öğün yemek ve havuzlu butik bir otelde konaklama imkanı var. Ayrıca boş zamanlarda tatil de yapmış olacağım. Sizce gitmeli miyim? Ailem burada olduğu için kararsız kaldım. Tavsiyesi olan varsa yazabilir teşekkürler.

Sezonluk güvenlik yapmak pek mantıklı değil. Tatil bölgelerinde sezonluk çalışacaksan bahşiş ya da bahşişten pay alabileceğin bir mesleğe (barmen, garson, bellboy, resepsiyon görevlisi vs.) geçmen daha mantıklı olur.

Devamlı ise mantıklı. Ancak devamlı değil, mevsimlik ise @01dead hocamın demiş olduğu gibi bahşiş alabileceğin işler çok daha mantıklı. Bir akrabam günde en az 50 euro bahşiş alıyordu.

Sezonluk değil hocam kalıcı olacak

Devamlı ise mantıklı. Ancak devamlı değil, mevsimlik ise @01dead hocamın demiş olduğu gibi bahşiş alabileceğin işler çok daha mantıklı. Bir akrabam günde en az 50 euro bahşiş alıyordu.

Güvenlik işinde tecrübeli olduğum için daha rahat gelir diye düşünüyorum bir de kalıcı olacak hocam.

İlk öncelikle aileniz Adana da ise onlara danışın değilse düşünmeden bodruma gidin. Fakat ilk önce şirkete sezonluk olarak alıp almadığını belirtin ona göre hareket edin yoksa kışa doğru bir anda işsiz kalmayın. Ayrıca güvenlik sektöründe çok açıkta kalmazsınız fakat gene de kalıcı bir yerde olmak her zaman iyidir. Otele proje devamlılığını, yapacağınız işleri, devriye sistemlerini bilip de girin yoksa bir hafta sonra verdikleri üç kuruş için bu iş değmez deyip çıkmayın derim. Yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…