Amatinin Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 174 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-07-30 saat 12.21.45.jpg 105,2 KB · Görüntüleme: 46 WhatsApp Görsel 2023-07-30 saat 12.21.46.jpg 99,2 KB · Görüntüleme: 45
Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 30 Temmuz 2023 #2 Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, çalışır. Hard diskin sallanmaması için 2.5 inçlik yuva olduğuna emin olun ve oraya montajlayın.
Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, çalışır. Hard diskin sallanmaması için 2.5 inçlik yuva olduğuna emin olun ve oraya montajlayın.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Temmuz 2023 #3 Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Bağlayabilirsin sorun olmaz.
Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Bağlayabilirsin sorun olmaz.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 @Amatinin Hem masaüstü hem laptop için uygundur. İkisine de takabilirsiniz. Eğer arızalı değilse sıkıntısız kullanabilirsiniz.
@Amatinin Hem masaüstü hem laptop için uygundur. İkisine de takabilirsiniz. Eğer arızalı değilse sıkıntısız kullanabilirsiniz.
A adem009 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de vardı hiç öyle yuva falan da almadım direk kasada uygun bulduğum bir yere cırt ile sabitledim sıkıntısız kullanıyorum.
Amatinin dedi: Bodrumda 1 TB hard disk buldum fakat PC için mi laptop için mi çözemedim. Laptop içinse PC'ye taksak sorun çıkar mı? Sahibine sorduk güvenliymiş. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de vardı hiç öyle yuva falan da almadım direk kasada uygun bulduğum bir yere cırt ile sabitledim sıkıntısız kullanıyorum.