Bodybuilding bölgesel çalışma nasıl olmalı?

KCihaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Önceden 6 aylık fitness geçmişim var. 1 hafta fullbody yaptım şimdi bölgesele geçtim. Birkaç sorum var.

1-Salonun verdiği programda hareket sayıları 5 göğüs-2 ön kol, 5 sırt-2 arka kol şeklinde. Benim bildiğim 4-3 şeklinde daha iyi olur yanlış mı biliyorum?
2-3x12 şeklinde oluşturmuş programı böyle mi daha iyidir yoksa 12-10-8 şeklinde mi?
3-Hareket sırası fark eder mi? (mesela sıradaki hareketin aleti doluysa bir sonrakini yapıp sonra ona dönsem)
4-Mesela 3 set gireceğim. 10 kilo zorlamıyor, 15 hafif zorluyor, 20 son tekrarlar zor çıkıyor. 10-15-20 mi yapmak daha iyidir yoksa 15-15-20 falan mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
6 aylık fitness geçmişiniz varsa, oradaki hocaların kaç yıllık olduğunu tahmin ediyorsanız...
Spor hocalarınızın dediğini dinleyin.

6 aylık fitness geçmişiniz varsa, oradaki hocaların kaç yıllık olduğunu tahmin ediyorsanız...
Spor hocalarınızın dediğini dinleyin.
Hocam yanlış anlaşılmasın onlar yanlış biliyor demek istemedim bazı sorular da kendi merakım.

Hocam yanlış anlaşılmasın onlar yanlış biliyor demek istemedim bazı sorular da kendi merakım.
Biliyorum hocam anladım ne demek istediğini ama, 1 ay hocalarını dinleyip sonra olmazsa kendi kendine çalışabilirsin..

Hocam ben 1. gün göğüs 3, omuz 3, triceps 1, 2. gün sırt 4, biceps 2, 3.gün sadece bacak çalışıyorum tüm setler 4 şeklinde sadece ilk set normal diğerleri tükeniş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…