Bodycam alınır mı?

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060

Konudan bağımsız fakat bu oyun güzel mi alınır mı? Ready or Not oynuyordum önceden gayet zevklıydı.

Konudan bağımsız fakat bu oyun güzel mi alınır mı? Ready or Not oynuyordum önceden gayet zevklıydı.
Ready or Not taktiksel, botlara karşı bir oynadığımız oyunken bu oyun çok oyunculu bir oyun.
Bodycam'e zombi modu falan geldi bayağı sevdim büyük işler çıkartmaya başladılar güncellemedeki inceleme animasyonları gerçekten on numara olmuş.

Bir de 10 dolar olsa tadından yenmez.
19 Dolar hocam. Büyük bir proje değil çok fazla bütçe harcanmamış olsa da bu türde rakip diyebileceğimiz adamakıllı bir oyun çıkmadı. Adamları bütçesi zaten kısıtlı, 19 dolar uygun bir rakam bence.

Biraz oynama fırsatım oldu, özellikle zombi modu fena değil. Tek sıkıntı online oynamaya çalıştığımda bir türlü oyunlara katılamıyordum. Haliyle sadece zombi modunu oynayabildim. Deneyimlediğim kadarıyla pek bir esprisi yok sadece görsel olarak güzel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…