UmutB3Y Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Çalıştığım yerde bunlardan çokça var internetten biraz baktım türü nedir tam bulamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
Çalıştığım yerde bunlardan çokça var internetten biraz baktım türü nedir tam bulamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #11 Hocam bu böcekten uzak durun çıkarttığı koku sanki insanı boğuyormuş gibi iğrenç lanet bir koku. Osuruk böceği bence. Artı 0 Eksi
Hocam bu böcekten uzak durun çıkarttığı koku sanki insanı boğuyormuş gibi iğrenç lanet bir koku. Osuruk böceği bence.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 14 Nisan 2024 #12 Kaiselk dedi: Akar veya uyuz böceği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Akarı gözle gorebilir misin? Artı 0 Eksi
Kaiselk dedi: Akar veya uyuz böceği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Akarı gözle gorebilir misin?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #13 UmutB3Y dedi: Çalıştığım yerde bunlardan çokça var internetten biraz baktım türü nedir tam bulamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 2168378 Genişletmek için tıkla... huylandım.. Artı 0 Eksi
UmutB3Y dedi: Çalıştığım yerde bunlardan çokça var internetten biraz baktım türü nedir tam bulamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 2168378 Genişletmek için tıkla... huylandım..
D dkk Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Pro İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz Takılı RAM 8,00 GB 64 bit Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2024 #14 GoDd1 dedi: Biz buna osuruk böceği diyoruz. Genişletmek için tıkla... Biz de Artı 0 Eksi
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #15 recep50 dedi: Akarı gözle gorebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir kitapta görmüştüm akar yazıyordu altında mikroskobik olmayan bir görüntü vardı. Ve evet, göremezmişim. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Akarı gözle gorebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir kitapta görmüştüm akar yazıyordu altında mikroskobik olmayan bir görüntü vardı. Ve evet, göremezmişim.
KS KS UmutB3Y Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #16 Artı 0 Eksi
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 14 Nisan 2024 #17 Bunlar galiba tahta kurusu şu an yavrular. tahta kurusu için en etkili kesin çözümler defans markette www.defansmarket.com Artı 0 Eksi
Bunlar galiba tahta kurusu şu an yavrular. tahta kurusu için en etkili kesin çözümler defans markette www.defansmarket.com
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Nisan 2024 #18 Çakmak ve parfüm lazım size. Artı 0 Eksi
KS KS UmutB3Y Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #19 Bunları çekebildim boyutları küçük karıncadan biraz büyük recep50 dedi: Fotoğrafta yanında başka bir cisim olmadığı için boyutları hakkında bir fikrimiz yok. Ne kadar boyu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç tane fotoğraf yükledim konunun sonunda paylaştım Takeshi Kovacs dedi: Boyutu ne kadar fotoda tam anlaşılmıyor ne kadar yakından çektiğinizi bilmediğimiz için. Bana da bite çok benziyor gibi geldi ya da türevlerine. Genişletmek için tıkla... . Lee Yubin dedi: Çakmak ve parfüm lazım size. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yapmak lazım çok var çünkü bu çektiğim fotograf bir kısmı Artı 0 Eksi
Bunları çekebildim boyutları küçük karıncadan biraz büyük recep50 dedi: Fotoğrafta yanında başka bir cisim olmadığı için boyutları hakkında bir fikrimiz yok. Ne kadar boyu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç tane fotoğraf yükledim konunun sonunda paylaştım Takeshi Kovacs dedi: Boyutu ne kadar fotoda tam anlaşılmıyor ne kadar yakından çektiğinizi bilmediğimiz için. Bana da bite çok benziyor gibi geldi ya da türevlerine. Genişletmek için tıkla... . Lee Yubin dedi: Çakmak ve parfüm lazım size. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yapmak lazım çok var çünkü bu çektiğim fotograf bir kısmı
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 14 Nisan 2024 #20 Tahta kurusuna çok benziyor gerçekten de. Artı 0 Eksi