casper1881
Centipat
Daha fazla
Kral boş zamanlarımda böcekten korkmayı tercih ediyorum gibi mi duruyo ordan? Çocukluğumuz evde geçti ot börtü böcek görmedik ne yapalım? Hayır şimdi ban yicem o şekilde söylersem de burda çözüm önerisi rica ediyoruz maytap mı geçiyon?Kanka ben olsam kız bile gidip böceği eline atıp atıyor ben atamıyorum der erkekliğimden utanırdım. Sen erkeksin kendine gel böcekten korkmak ne.
Selamlar. Öncelikle başlıktan gördüğünüz üzere evet böceklere karşı olan bir fobim var diyebilirim. Yani görünce falan sıçrıyorum. Gerçi ani insan çıkınca falan da oluyor tam olarak böcekten mi bilmiyorum ama öyle işte.
Bugün dışarıda 4 5 arkadaş muhabbet ediyorduk. Yerde ne büyük ne küçük kanatları böyle turumcumsu bir böcek vardı. Kız eğildi aldı eline götürdü attı geldi ya. Gerçekten çok özendim. Ha ben korkumu yensem kafi tabii haşır neşir olmaya da gerek yok ama. Gerektiğinde en azından peçeteyle alıp atabilmek istiyorum. Belki psikoloğa falan danışılabilir. Onun dışında alternatif bir şey yapılabilir mi?
Nasıl bir çözüm önerisi bekliyorsun kliniğe falan yatıralım seni istersen. Korkularını yenmenin en iyi çözümü onlarla yüzleşmektir ben de sana bunu söyledim azıcık erkek ol korkma dedim.Kral boş zamanlarımda böcekten korkmayı tercih ediyorum gibi mi duruyo ordan? Çocukluğumuz evde geçti ot börtü böcek görmedik ne yapalım? Hayır şimdi ban yicem o şekilde söylersem de burda çözüm önerisi rica ediyoruz maytap mı geçiyon?
Kanka ben olsam kız bile gidip böceği eline atıp atıyor ben atamıyorum der erkekliğimden utanırdım. Sen erkeksin kendine gel böcekten korkmak ne.
Selamlar. Öncelikle başlıktan gördüğünüz üzere evet böceklere karşı olan bir fobim var diyebilirim. Yani görünce falan sıçrıyorum. Gerçi ani insan çıkınca falan da oluyor tam olarak böcekten mi bilmiyorum ama öyle işte.
Bugün dışarıda 4 5 arkadaş muhabbet ediyorduk. Yerde ne büyük ne küçük kanatları böyle turumcumsu bir böcek vardı. Kız eğildi aldı eline götürdü attı geldi ya. Gerçekten çok özendim. Ha ben korkumu yensem kafi tabii haşır neşir olmaya da gerek yok ama. Gerektiğinde en azından peçeteyle alıp atabilmek istiyorum. Belki psikoloğa falan danışılabilir. Onun dışında alternatif bir şey yapılabilir mi?
Kanka ben olsam kız bile gidip böceği eline atıp atıyor ben atamıyorum der erkekliğimden utanırdım. Sen erkeksin kendine gel böcekten korkmak ne.
Ya erkekliği kızlığı yok bunun. Herkes korkabilir. Küçükte büyükte olsa herkes korkar yani, sonuçta iğrenç renklerde ikiden fazla bacaklı çok çabuk koşan bir varlık, mesela sende Minecraft'ta bebek zombiden korkuyorsundur ben korkmuyorum kesiyorum şimdi ben sana utan desem hoşuna gider mi yani? İnsanlık hali korkulur, edilir bende mesela kırkayaklardan korkuyorum ama örümcekler hoşuma gider (zararsız olanlar.) -ki konusu açılmışken böceklerin çoğu zehirli/zararlı. korkmamız çok normal tekrardan diyorum.
Dostum bence siz ne dediğinizin farkında değilsiniz. Senin dediğin iğrenmek oluyor.Ya erkekliği kızlığı yok bunun. Herkes korkabilir. Küçükte büyükte olsa herkes korkar yani, sonuçta iğrenç renklerde ikiden fazla bacaklı çok çabuk koşan bir varlık, mesela sende Minecraft'ta bebek zombiden korkuyorsundur ben korkmuyorum kesiyorum şimdi ben sana utan desem hoşuna gider mi yani? İnsanlık hali korkulur, edilir bende mesela kırkayaklardan korkuyorum ama örümcekler hoşuma gider (zararsız olanlar.) -ki konusu açılmışken böceklerin çoğu zehirli/zararlı. Korkmamız çok normal tekrardan diyorum.
Tamam korkmam bir daha eyvallahNasıl bir çözüm önerisi bekliyorsun kliniğe falan yatıralım seni istersen. Korkularını yenmenin en iyi çözümü onlarla yüzleşmektir ben de sana bunu söyledim azıcık erkek ol korkma dedim.
Nasıl bir çözüm önerisi bekliyorsun kliniğe falan yatıralım seni istersen. Korkularını yenmenin en iyi çözümü onlarla yüzleşmektir ben de sana bunu söyledim azıcık erkek ol korkma dedim.