Bölge başına kaç set yapmalıyım?

OzzyOnFire

Hectopat
Aslında antrenman programımdan memnundum ppl yapıyorum fakat bir an aklıma geldi ve internetten baktım bölge başına haftada 20 seti geçmek iyi değilmiş. Belki biliyorsunuzdur alex eucada da bir videosunda 16 seti geçmeyin diyordu bölge için haftada. Acaba antrenman programım çok mu ağır? Fotoğrafını ekliyorum. Bu idmanımın yanına genelde hepsine bir hareket daha ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 3E367ADE-8D13-4DE0-A7C9-CC9DA47DEBEF.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 638
  • FB96B44E-CD9E-4A90-A34A-DC95F27EB0A1.png
    96,4 KB · Görüntüleme: 511
Son düzenleyen: Moderatör:
Antrenman programı çok kötü. İtme çekme günlerde kollara o kadar yüklenilmez. Arka kol için konuşuyorum, zaten Göğüs ve Omzu etkili çalıştıysanız arka kol için o kadar hareket yapma gücünüz kalmamalı. Ben itme gününde 3 Göğüs, 2 Omuz ve 1 bazen 2 Arka kol yapıyorum. Bu bile çok yetmesi gerekiyor.

Aslında kolları her zaman sona bıraktığım için ister istemez hafif giriyorum o yüzden de çok hareket yapma gereği duyuyorum uzun zamandır ppl yapıyorum ve bu yüzden bırakmak ppl’i bırakmak istiyorum.

@OzzyOnFire kollar için o kadar çok hareket girilmemesi gerekiyor. Sporcu tek kol gününde bile kollarına en fazla üçer hareket ekliyor. Çok hareket daha da geliştirir mantığı yanlış.

Antrenmanım bana o kadar ağır geldiğini düşünmüyorum fakat teşekkürler dikkate alıp düzenleyeceğim.
İşte ağır gelmediği için fazla hareket yapıyorsunuz. Ağır çalışırsanız zaten arka kol için 4 hareket yapma gücünüz kalmayacak. Az ama öz çalışmanız gerek.

İşte ağır gelmediği için fazla hareket yapıyorsunuz. Ağır çalışırsanız zaten arka kol için 4 hareket yapma gücünüz kalmayacak. Az ama öz çalışmanız gerek.
Kanka push gunundeki set ve tekrar sayilarini sana zahmet yazar misin? En iyi araligin haftalik toplam 12-16 oldugu soyleniyor o yuzden.

@Erennnimo en iyi aralık diye bir şey yok tamamen sporcunun kendisine bağlı ama aşırıya kaçmamak lazım. Ben Göğüs 3 hareket 4 set, Omuz 2 hareket 4 set ve Arka Kol için 1-2 hareket 4 set yapıyordum. Çekme gününde Sırt 4 hareket 4 set, Trapez/Arka Omuz süper set tek hareket 4 set ve kol için 1-2 hareket 4 set.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…