Bölgedeki en iyi altyapı nereden öğrenilir?

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki internetim ADSL bölgemde daha iyi bir altyapı olduğunu nasıl öğrenirim?

Türknet (Türknet yada Telekom), Millenicom (Superonline yada Telekom), Atlantisnet (Atlantisnet veya Telekom), Kablonet (Kablonet yada Telekom) sağlayacıları, Türkiyede bölge bölge kendilerine ait firmalar olduğundan hepsine bakmanız gerekmekte. Olması ve olmaması halinde gösterecekleri altyapıyı yazdım. Millenicom'un kendi altyapısı yok ama koymamın nedeni, Superonline'ın altyapı sorgulaması olmaması ve eğer Superonline altyapısı varsa Millenicom'un Superonline üzerinden hizmet veren sayılı operatörlerden biri olmasıdır.

Hocam bulunduğum bölgede sanırım internet altyapısı yok telefon üzerinden ADSL internet altyapım var bu internet altyapısı olarak sayılıyor mu ona göre altyapı başvurusunda bulunacağım.

Hocam bulunduğum bölgede sanırım internet altyapısı yok telefon üzerinden ADSL internet altyapım var bu internet altyapısı olarak sayılıyor mu ona göre altyapı başvurusunda bulunacağım.
En iyi ihtimalle 16 Mbpse kadar internet sağlayabilirsiniz. Sorgulamaları yaptınız mı, ne çıktı genel olarak? Altyapı yok mu çıktı? Sizde şuan bağlı dsl telefonunuz mu var?

En iyi ihtimalle 16 Mbps'e kadar internet sağlayabilirsiniz. Sorgulamaları yaptınız mı, ne çıktı genel olarak? Altyapı yok mu çıktı? Sizde şu an bağlı DSL telefonunuz mu var?

Evet altyapı yok gözüküyor DSL bağlantı var telefon açabiliriz ama kullanmıyoruz sadece interneti kullanıyoruz.

Evet altyapı yok gözüküyor DSL bağlantı var telefon açabiliriz ama kullanmıyoruz sadece interneti kullanıyoruz.
Başta internetim var dediğinizi unutmuşum, yani aktif bir internetiniz var. Daha iyisi yoksa ADSL maksimum 16 mbsp olur.

Başta internetim var dediğinizi unutmuşum, yani aktif bir internetiniz var. Daha iyisi yoksa ADSL maksimum 16 mbsp olur.

Zaten sabit 16 vermiyor hocam 10 8'lere kadar düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…