Bölgemde VDSL alt yapısı var mı?

HakanTeller

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ben Turkcell Superonline fiber kullanıyorum pek de memnun değilim açıkçası. Yaklaşık 80 TL para ödüyorum 25 download 5 upload alıyorum. TürkNet firmasına geçmek gibi bir planım var fakat alt yapımda VDSL var mı öğrenmek istiyorum. Siteden adresimi arattığımda böyle yazıyor. Sizce geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılara inanmayiniz sonra avucunu yalayabilirsiniz bizzat müsteri hizmetlerini arayarak tekrar bir sorun karşıdan tam onay bekleyin bu sizin için daha sağlıklı olur.Çünkü orada bu hizi alicaksiniz demiyor tahmini hız diyor.

Bende türknet kullanıyorum. Seninle aynı altyapıya sahibim 35 down 3 up tam alıyorum. İstersem 100 down 4 up alırım. Geçmek sana kalmış.

Hepsinden önemlisi sitedeki verilerin Türk Telekom ile eşleşmesi. TurkNet'e başvuru yaptığımda bende bu sayfa ile karşılaşmıştım. Sonucunda ise TurkNet 25 gün internet bağlayamadı evime. Mecburen Türk Telekom'a başvurmak zorunda kaldım. Başvurduktan 2 gün sonra bağladılar interneti. İşin özeti bulunduğun bölgedeki altyapıda TurkNet altyapısı var mı? Türk Telekom altyapısı varsa iş uzayabilir.

Türknet zaten ttnet'in altyapısını kullanıyor. Yapa var türknete ait. Birde şöyle bişi var ttnet kendisi dışındaki kişilerden internet alanlara gıcıklık olsun diye bağlamıyor. Sebebi kendilerinden internet alması için. İnternette araştır. Örnekleri var hatta bu forumda da var.

Biliyorum, örnekleri var yazdın ya, örneklerden biri benim. İnternette araştırmama gerek yok o yüzden. Daha önceki mesajımda konu sahibi ile benzer bir sayfa ile karşılaştığımı zaten yazmıştım. Yine de kendi yaşadığım süreci yazayım. TurkNet'e başvurdum 25 günün sonunda bağlayamadılar interneti, pes edip Türk Telekom'a başvurmak zorunda kaldım. Türk Telekom 2 gün sonra bağladı interneti. Bu durumdan dolayı TurkNet'e taahhüt dolmasına yakın bir zamanda başvurmak çok daha sağlıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…