LarexTR Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Xbox Game Pass satın alacağım fakat başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass bölgenizde kullanılmıyor hatası alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (631).png 11 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, Xbox Game Pass satın alacağım fakat başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass bölgenizde kullanılmıyor hatası alıyorum. Nasıl düzelteceğim?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Mayıs 2024 #2 Başka kart ile almayı dene. Olmazsa tarayıcıdan al. Artı 0 Eksi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Bilgisayar Ayarları, Saat ve dil, Dil, Bölge neresi gözüküyor? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS LarexTR Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 bados123 dedi: Başka kart ile almayı dene. Olmazsa tarayıcıdan al. Genişletmek için tıkla... Hayır daha almadım alınca sorun çıkarsa diye endişeleniyorum boşuna para gitmesin diye. dreambullet dedi: Bilgisayar Ayarları, Saat ve dil, Dil, Bölge neresi gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Türkiye değilmiş şimdi düzelttim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
bados123 dedi: Başka kart ile almayı dene. Olmazsa tarayıcıdan al. Genişletmek için tıkla... Hayır daha almadım alınca sorun çıkarsa diye endişeleniyorum boşuna para gitmesin diye. dreambullet dedi: Bilgisayar Ayarları, Saat ve dil, Dil, Bölge neresi gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Türkiye değilmiş şimdi düzelttim teşekkür ederim