Steam Bölgesi nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan yasau
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 848
Bende dün FC 25 için bölgeyi Ukrayna yaptım, başta geçtiğimde kartla ucuz bir oyun aldıktan sonra para birimi grivna oldu. Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum, hesabı riske atıyoruz ister istemez. Nasıl yapıldığına gelecek olursak, VPN açıp Ukrayna'yı seçtim, kartımla ucuz bir oyun satın alırken adrese Ukrayna'yla ilgili şeyler girdim. Daha sonrasında satın alırken bölge seçimi çıkıyor zaten. Bölge değiştirdikten sonra en az 1 sene dokunmamak en mantıklısı bence.

Ben de aynı şeyleri yapıyorum ancak olmuyor hata veriyor privatbank kartımı kullandığımda kapatıldığı için bloke konmuş karta. Hangi bankadan yaptınız? Mastercard mı Visa mıydı? Ve daha önce ödeme yapmış mıydınız hesabınıza Türkiye hesabınızdan?

@Raxlily @yasau Son yazdığım mesajım sanırım internetten kaynaklı taslakta kalmış. İş bankası kullanıyorum, Visa'ydı. Daha önce pek çok kez bölge Türkiye'yken alışveriş yaptım. Ancak Ukrayna'da 2 kez alışveriş yaptıktan sonra Steam'dan 3 günlük pazar bekleme süresi aldığımı da belirteyim. Şu an herhangi bir sorun yok ve Türkiye'ye geçmeye gerek bile yok bence, çünkü CS2'de düşüp satılamayan skinleri de satma fırsatım oldu. Oyunlarda bariz şekilde daha ucuza geliyor. En az 1 sene bölgeyi değiştirmeyi düşünmüyorum.

@Raxlily @yasau son yazdığım mesajım sanırım internetten kaynaklı taslakta kalmış. İş Bankası kullanıyorum, Visa'ydı. Daha önce pek çok kez bölge Türkiye'yken alışveriş yaptım. Ancak Ukrayna'da 2 kez alışveriş yaptıktan sonra Steam'dan 3 günlük pazar bekleme süresi aldığımı da belirteyim. Şu an herhangi bir sorun yok ve Türkiye'ye geçmeye gerek bile yok bence, çünkü CS2'de düşüp satılamayan skinleri de satma fırsatım oldu. Oyunlarda bariz şekilde daha ucuza geliyor. En az 1 sene bölgeyi değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ben genelde sanal kart oluşturuyorum internet alışverişlerinde sanal kartta sıkıntı çıkarıyor mu?

Son düzenleme:
Evet, bilgisayardan Kaspersky VPN ile yaptım.

Hesap kısıtlama yemiş aynı kartla 2 hesapta alışveriş yaptığım için :) peki kısıtlama kalktığında hesap bilgilerini size versem hesaba girip yapabilir misiniz barro F gibi bir oyun alırsanız zaten 13 grivna 10 TL gibi bir fiyatı var. Discord veya Telegram ile iletişime geçebiliriz. Karşılığında size hediye oyun da atabilirim.

Hesap kısıtlama yemiş aynı kartla 2 hesapta alışveriş yaptığım için :) peki kısıtlama kalktığında hesap bilgilerini size versem hesaba girip yapabilir misiniz barro F gibi bir oyun alırsanız zaten 13 grivna 10 TL gibi bir fiyatı var. Discord veya Telegram ile iletişime geçebiliriz. Karşılığında size hediye oyun da atabilirim.
Para birimi halledilir bu şekilde ama sonrasında sipariş geçerken sıkıntı olmasın.

Ben şu şekilde yapmıştım farklı varyasyonları olabilir tabi
1 sanal pc kurdum
2 Ukrayna steam acc ve mailini satan ayrıca Ukrayna para biriminden steam para kodu satan yerlerden bir acc bir de para keyi aldım
3 sanal pc içinde vpn açıp bu hesabı maili ayarlayıp para kodunu yazınca oluyor

Kendi görüşüm ve tecrübemi de söylemek istiyorum Ben çok araştırmıştım bu konuları, birincisi öyle ucuz bir şey yok zaten sen para kodunu alacan da ara sitelere ödenen komisyon da girince aynı paraya alıyorsun oyunu, ikincisi yabancı forumlarda böyle oyun alıp main hesaba yollayanlarda baya banlanan olmuş alınan riske değmez

Sana önerim hikayeli oyun için steam oyun hesabı satan çok güzel satıcılar var onlardan alıp geçin
Steamde 5 hesap sınırı için de tcno acc switcher kullanıyorum 2 yıldır böyle böyle onlarca oyun olan steam hesabını biriktirip kendimce bir oyun

An itibarıyla dolandırıcılıktan kısıtlama yedim :) sahte ödeme yöntemi kullanılmış falan fistan hesabın kilidini açmayacağız demiş bir de topluluk banı da atmışlar 2038e kadar. Gerçekten fiyasko hesaptaki bakiyeyi de kullanamıyorum envanterdeki kasaları ne takas edebiliyorum ne satabiliyorum. Bir de 2 hesabım da yemiş anlamadığım konu o aynı kartı kullandığım için mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı