Çözüldü Bölüm bitmeden YKS girince KYK yurdunda kalmaya devam edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dduygudz

Femtopat
Daha fazla  
KYK yurdunda kalırken bölümüm bitmeden YKS sınavına girip başka bir bölüm tercih edersem KYK yurdunda kalmaya devam edebilir miyim? Ne yapmam gerekir? KYK kaydımı silip tekrar mı başvurmalıyım?

Çözüm
Kalmaya devam edebilirsiniz. Bir sefere mahsus olacak şekilde izin veriliyor. Yeni üniversitenizin kayıt belgesiyle birlikte mevcut yurdunuza bu madde kapsamında konaklamaya devam etmek istediğinizi belirten bir dilekçe yazmanız yeterli.

''Yurt Hizmetleri Yönetmeliğinin 17 nci maddesinin ikinci fıkrası gereği “Yurtta barınan öğrenciler, yükseköğretim programına devam ederken bir defaya mahsus aynı il veya ilçede üniversite veya bölüm değiştirmeleri, yatay veya dikey geçiş yapmaları halinde yeni öğretim kurumunun normal öğrenim süresi sonuna kadar yurtta barınmaya devam ederler.”

Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mıdır? @dduygudz
Kalmaya devam edebilirsiniz. Bir sefere mahsus olacak şekilde izin veriliyor. Yeni üniversitenizin kayıt belgesiyle birlikte mevcut yurdunuza bu madde kapsamında konaklamaya devam etmek istediğinizi belirten bir dilekçe yazmanız yeterli.

''Yurt Hizmetleri Yönetmeliğinin 17 nci maddesinin ikinci fıkrası gereği “Yurtta barınan öğrenciler, yükseköğretim programına devam ederken bir defaya mahsus aynı il veya ilçede üniversite veya bölüm değiştirmeleri, yatay veya dikey geçiş yapmaları halinde yeni öğretim kurumunun normal öğrenim süresi sonuna kadar yurtta barınmaya devam ederler.”

Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mıdır? @dduygudz

Son düzenleme:
Çözüm

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…