Bölüm önerisi

DmrSrt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 10. sınıfım, eşit ağırlık seçtim. İngilizce konusunda gayet iyi olduğumu düşünüyorum ve kendimi zorlarsam almancam da gelişir. Yabancı dil konusunda yetenekliyim anlayacağınız.
Okulumda dil sınıfı açılmıyordu, ben de eşit ağırlık okuyup dilden girip İngilizce öğretmeni olmayı düşünüyordum lakin atama olaylarından dolayı vazgeçtim.
Şimdiyse İngilizce işletme düşünüyorum. Sizce iyi bir bölüm mü buradan ne olabilirim?
Sayısala pek yeteneğim olduğunu düşünmüyorum. Çok zorlanırım kanaatimce ve matematikte bile zorlanıyorum.
Ders çalışmak için de birkaç taktik verebilir misiniz? Dersin başına oturduğum an dikkatim dağılıyor ve teste odaklanamıyorum.

Bence iyi olanı yapmışın.
Ben olsam yabancı dil kursları falan açardım bu ara popüler.

Matematikte 05 ortalama aldığım için sözel seçmiştim. Keşke 3 sene öncesine gidip eşit ağırlık seçseydim diyorum. Bence eşit ağırlıktan devam et.

Ne yap ne et öğretmen ol. Ataması zor deme gir ve atan. Ülkenin saat/maaş oranı doktorlardan bile yüksek olan tek bölümü. Kar yağar yatış, tatile girerler yatış, pandemi olur yatış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…