Abi vallaha bana çok büyük yerlerden ihtiyacım olan yerlerden tavsiye verdin çok teşekkür ederim. Benim de öyle çok arkadaşım yoktur kendime biraz asosyal diyebilirim. Notlarım olsun onları yavas yavas hallediyorum. Disiplinsiz tembel biriydim Haziran'dan beri artık bir duzenim var. Cunku kendime bir hedef koydum. Hava harp veyahut bir uçak mühendisliği. Sabahları kalkıp koşulara başladım, diyettir, hobilerdir vs. Yazdığın gibi parayı kıyafetlere harcadım bir dahakine birikimede başlıyorum. Torpil hayatın her yerinde o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim belki de mülakatta beni elerler. Bende sınıfımdakileri pek iplemiyorum. İnsanın her şeyini engelliyorlar burada yazsamda anlatamam zorbalar bir de benim çekiniklik birleşince çok kötu olmuştum. Artık onları umursamamaya çalışıyor ve sosyal becerimi geliştirebilecek şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama benim çekinikliğimin masturbasyondan olmadıgına eminim
tekrardan teşekkürlerimi ileteyim bir 9 yıl sonra da burada benim yaşadıklarımı okuruz.
Umarım.
O yaşlarda beni de zorbalıyorlardı, suratıma bakan yoktu. Bilgim dolayısıyla gizli gizli konuşmaya gelenler oluyordu. Şimdi parmağımda döndürüyorum hepsini. İnsanlar çok materyalist, okulun güzel kızları ileride bir şeyler oluyor da ne olduklarını yazamıyorum
Şimdi şöyle bir yanılgı gelebiliyor içe,
1. tamam ileri de belki düzelecek ama ben şuan istiyorum
2. hayır asla düzelmeyecek, ne kadar düzelebilir bir şeyler ya da değişebilir.
Derdin daha büyüğünü yaşayana kadar en büyük dert o derttir. Karnın ağrıyordur, diş ağrısı yaşayana kadar en büyük dert karın ağrısıdır. Derdi küçümsemiyoruz ancak inan bazı insanların beş para etmez, peşinde yürünmez, suratına bakılmaz olduğunu çok geç anlıyoruz. Yani sana şöyle özetleyeyim, benim yanına yaklaşmaya utandıklarıma nasıl zıplanır eğitimi verenleri gördük. Başka bir örnek, benim saygıdan ötürü dokunamadığım tenlere sorgusuz dokunup erkeksi görünenlere. İnsanlara oturacağımız yeri, gideceğimiz mekanı ya da belinden tutacağım vakit sormayı bıraktım 4 ay içerisinde 3 kız bana aşk ilan etmiş. Tabi artık ben o konudan çoktan vazgeçtiğim için bunların biri Allah razı olsun saygılı bir şekilde gitti, diğeri beni kıskandırmaya başka erkeklerle takıldı
sonuncusu ise hakkımda iftiralar, dedikodular uçtu gitti. Tabi arayıp ayağını denk alması gerektiğini hatırlattık.
Sesinizi, diksiyonunuzu eğitin. Kendinizden 10 yaş büyük kadın bile size tav olur. Konuyu buraya getirdim çünkü liseli adamın derdi kadındır, değilse bir aşka kafayı yakmıştır. Yanlış anlamayın hormonların tavan olduğu dönem. Geri kalanı ileride konuşulur. Üniversite hayatı başka.
Eğer ben kendi liseli halime dönüp konuşacak olsam şu bilgiyi ona verirdim. Kadınlar erkeklerden daha fazla yapıyor o işi
Zaten o çoğu şeyi kafada bitirir eğitime, gelişime kolayca odaklanırdı.