T tunahantukenmez Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 76 GB olan bölüm dolu oradaki verilere ellemeden diski nasıl birleştirebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-26 132457.png 20,8 KB · Görüntüleme: 80
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 26 Ekim 2023 #2 Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net Bu rehberimi uygularsanız düzelir. FAT32 yerine NTFS veya istediğiniz biçimi yazın. Ancak bu işlem verileri götürüyor maalesef.
Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net Bu rehberimi uygularsanız düzelir. FAT32 yerine NTFS veya istediğiniz biçimi yazın. Ancak bu işlem verileri götürüyor maalesef.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.720 Makaleler 3 Çözümler 88 26 Ekim 2023 #3 Etkin olan bölüme sağ tıklayıp birimi genişlet seçeneğini kullan. Olmuyorsa mecburen verileri yedekleyip bölümleri sildikten sonra tek parça oluşturacaksın.
Etkin olan bölüme sağ tıklayıp birimi genişlet seçeneğini kullan. Olmuyorsa mecburen verileri yedekleyip bölümleri sildikten sonra tek parça oluşturacaksın.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 26 Ekim 2023 #4 EaseUS veya Minitool Partition Manager kullanabilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ekim 2023 #5 382019 dedi: Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net Bu rehberimi uygularsanız düzelir. FAT32 yerine NTFS veya istediğiniz biçimi yazın. Ancak bu işlem verileri götürüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin.
382019 dedi: Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net Bu rehberimi uygularsanız düzelir. FAT32 yerine NTFS veya istediğiniz biçimi yazın. Ancak bu işlem verileri götürüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 26 Ekim 2023 #6 Ayrılmamış alan E ile birleştirilir. E bölümüne genişletme komutu verilmeli.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 26 Ekim 2023 #7 Recep Baltaş dedi: Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kusura bakmayın, sonradan fark ettim ve bu işlemin verileri götüreceğini belirttim.
Recep Baltaş dedi: Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kusura bakmayın, sonradan fark ettim ve bu işlemin verileri götüreceğini belirttim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Ekim 2023 #8 Birleştirilecek bir durum yok. İlk bölüme sağ tıklanıp genişletme yapılacak.
T tunahantukenmez Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #9 Nizel G dedi: Birleştirilecek bir durum yok. İlk bölüme sağ tıklanıp genişletme yapılacak. Genişletmek için tıkla... Birimi genişlet seçeneği pasif olduğu için yapamıyorum Recep Baltaş dedi: Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış bölümü diğer bölümle aynı formata getirip (NTFS) biçimlendirdim yeni birim yaptım sonra bu programla birleştirdim teşekkürler
Nizel G dedi: Birleştirilecek bir durum yok. İlk bölüme sağ tıklanıp genişletme yapılacak. Genişletmek için tıkla... Birimi genişlet seçeneği pasif olduğu için yapamıyorum Recep Baltaş dedi: Verileri ellemeden diyor. Konuyu okuyunuz lütfen. Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Bölümleri seçip Merge deyin. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış bölümü diğer bölümle aynı formata getirip (NTFS) biçimlendirdim yeni birim yaptım sonra bu programla birleştirdim teşekkürler
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.782 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #10 Mavi bölüme sağ tıklayıp "birimi genişlet" seçeneğini seçip siyah alanı mavi alana katabilirsiniz.