3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 26 Ekim 2023 #11 misty rosetta dedi: Mavi bölüme sağ tıklayıp "birimi genişlet" seçeneğini seçip siyah alanı mavi alana katabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözmüş ama bizim burada yanılgımız konu sahibi yüzünden oldu. Konu açıklamasında genişletme yapma seçeneğinin aktif olmadığını belirtmemiş.
misty rosetta dedi: Mavi bölüme sağ tıklayıp "birimi genişlet" seçeneğini seçip siyah alanı mavi alana katabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözmüş ama bizim burada yanılgımız konu sahibi yüzünden oldu. Konu açıklamasında genişletme yapma seçeneğinin aktif olmadığını belirtmemiş.
T tunahantukenmez Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #12 391065 dedi: Konuyu çözmüş ama bizim burada yanılgımız konu sahibi yüzünden oldu. Konu açıklamasında genişletme yapma seçeneğinin aktif olmadığını belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Evet ama bunun farkında olmadan da bilgilendirme yapamazdım birisi bu çözümü sundu sonrasında pasif olduğunu yazmıştım zaten. Ayrıca neden bende pasif bu seçenek bilgisi olan var mı?
391065 dedi: Konuyu çözmüş ama bizim burada yanılgımız konu sahibi yüzünden oldu. Konu açıklamasında genişletme yapma seçeneğinin aktif olmadığını belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Evet ama bunun farkında olmadan da bilgilendirme yapamazdım birisi bu çözümü sundu sonrasında pasif olduğunu yazmıştım zaten. Ayrıca neden bende pasif bu seçenek bilgisi olan var mı?