phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 20 Mart 2021 #1 Merhab arkadaşlar, Bilgisayarım'da NVMe M.2 SSD kullanıyorum ve bunu kurarken iki bölüme ayırmıştım. Ayırmanın önerilmediğini bilmiyordum. C ve D olan bu diskleri sistemin yüklü olduğu C'de format vs. olmadan birleştirebilir miyim?
Merhab arkadaşlar, Bilgisayarım'da NVMe M.2 SSD kullanıyorum ve bunu kurarken iki bölüme ayırmıştım. Ayırmanın önerilmediğini bilmiyordum. C ve D olan bu diskleri sistemin yüklü olduğu C'de format vs. olmadan birleştirebilir miyim?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Disk Yönetimi'nden yapamazsın. MiniTool Partition'dan belki yapılabilir.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 20 Mart 2021 #3 Disk yönetiminden D diskini silin, sonra C diskine sağ tıklayarak bölümü genişlet diyin.
phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 20 Mart 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Disk Yönetimi'nden yapamazsın. MiniTool Partition'dan belki yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum. Oikkesh dedi: Disk yönetiminden D diskini silin, sonra C diskine sağ tıklayarak bölümü genişlet diyin. Genişletmek için tıkla... Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır?
Baş-ül Adam dedi: Disk Yönetimi'nden yapamazsın. MiniTool Partition'dan belki yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum. Oikkesh dedi: Disk yönetiminden D diskini silin, sonra C diskine sağ tıklayarak bölümü genişlet diyin. Genişletmek için tıkla... Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 20 Mart 2021 #5 phenex dedi: Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum. Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok, dosyalarım gitmesin diyorsanız MiniTool Partition gerekli gibi duruyor.
phenex dedi: Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum. Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok, dosyalarım gitmesin diyorsanız MiniTool Partition gerekli gibi duruyor.
phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 20 Mart 2021 #6 Measterpo dedi: D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim.
Measterpo dedi: D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 20 Mart 2021 #7 phenex dedi: Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir zararı olacağını, kaç kere yaptım bu işlemi.
phenex dedi: Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir zararı olacağını, kaç kere yaptım bu işlemi.