LADES312 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Atatürk için böyle bir edit yapmayı düşünüyorum da fakat nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz? TikTok - Make Your Day vt.tiktok.com
Atatürk için böyle bir edit yapmayı düşünüyorum da fakat nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz? TikTok - Make Your Day vt.tiktok.com
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 Capcut'tan yapabilirsin fakat sadece telefonlarda var.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Nisan 2022 #3 Edit yapmak artık fazla kolaylaştı. Sadece yaratıcılık önemli, onu bile hazır sunan bir uygulama var: capcut
Edit yapmak artık fazla kolaylaştı. Sadece yaratıcılık önemli, onu bile hazır sunan bir uygulama var: capcut
LADES312 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 Kısacı dedi: Edit yapmak artık fazla kolaylaştı. Sadece yaratıcılık önemli, onu bile hazır sunan bir uygulama var: Capcut. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı biliyorum fakat hani bunun bir videosu var mıdır anlatan falan.
Kısacı dedi: Edit yapmak artık fazla kolaylaştı. Sadece yaratıcılık önemli, onu bile hazır sunan bir uygulama var: Capcut. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı biliyorum fakat hani bunun bir videosu var mıdır anlatan falan.