Herkes bilgisayara sahip hemen hemen bu sitede. Hergün 10000 TL bandında sürekli konular açılıyor PC toplamak için. Oyunlar oynuyor videolar çekiyor yayınları takip ediyoruz. En sonunda benim gibi bunlardan sıkılan arkadaşlar vardır elbette. Ben RC dünyasına kaptırdım kendimi çünkü özgürce yapabileceğin hemen hemen her şey mevcut. Arabalardan uçaklardan uzak olan kişiler bunu üstüne alınmasınlar zaten.
Öncelikle bu videoyu bırakmak istiyorum.
Videoyu en az 1080p de izlemenizi öneriyorum 4K ya kadar destek var videolarda. Eğer çözünürlüğünüz el veriyorsa kesinlikle deneyin. Pişman olmazsınız.
Bu da çekimleri yapan dron' un fiyatı.
Eachine Wizard X220S FPV Racer RC Drone
Pilot olmak isteyip de olamayan varsa benim gibi kesinlikle incelemeli.
Bu arada bu cihazı kullanan kişiler VR gözlüğü kullanıyor. Çünkü cihaz oldukça uzak mesafelere saniyeler içinde seyahat edebiliyor. O mesafelerden kontrol etmek için sanki cihazın içindeymişsiniz gibi sürmenizi sağlayan bir VR gözlüğe ihtiyacınız var.
Öncelikle bu videoyu bırakmak istiyorum.
Videoyu en az 1080p de izlemenizi öneriyorum 4K ya kadar destek var videolarda. Eğer çözünürlüğünüz el veriyorsa kesinlikle deneyin. Pişman olmazsınız.
Bu da çekimleri yapan dron' un fiyatı.
Eachine Wizard X220S FPV Racer RC Drone
Pilot olmak isteyip de olamayan varsa benim gibi kesinlikle incelemeli.
Bu arada bu cihazı kullanan kişiler VR gözlüğü kullanıyor. Çünkü cihaz oldukça uzak mesafelere saniyeler içinde seyahat edebiliyor. O mesafelerden kontrol etmek için sanki cihazın içindeymişsiniz gibi sürmenizi sağlayan bir VR gözlüğe ihtiyacınız var.