Güzel söylüyorsunda okuduğum okulda kız yok, oturduğum mahallede tanıdığım ERKEK bile yok. Sadece internette 50'den fazla erkek arkadaşım var
Yani kızlarla muhabbet kurabileceğim güvenli hiçbir yer yok zaten internetten kız da bulmam öyle şeyleri sevmem. Anadolu ya gitseydim büyük ihtimalle çok zorlanacaktım bu yüzden puanım tuttuğu halde anadoluyu değil meslek lisesini seçtim, okulumdan memnunum fakat tüm hocaların ve diğer arkadaşlarımında dediği gibi okulda hiç kız olmadığı için kendimizede bakmıyoruz. Ben bu yaz babamla işe giderken sürekli saçlarıma ( kıvırcık zaten tarıyorum sadece ), sakal bıyık vs kontrol ediyorum ( kız müşterilere ayıp olmasın diye ) fakat okul zamanı gelince hiçbirini önemsemiyorum. Önemsemek istiyorum ama sonra diyorumki zaten kız yok yapsam ne olur yapmasam ne olur ? Herhalde uzun bir süre hiçbir kızla tanışamam. Whatsapptan konuştuğum 3-4 tane kız var ama onlarlada kankayız onlarada sevgili gözüyle bakmıyorum zaten. Onlarla konuşurken sıkıntım yok mesafeli olarak konuşuyoruz goygoy ortamı falan oluyor yani normal kanka ortamı. Şu an o his azalmış durumda ama tam gitti değil. Zamana bırakıyorum şu anda :/