Boğazda takılma hissi

berkays55

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Son 2-3 gündür sanki boğazımda bir şey varmış gibi bir hissim var. Özellikle akşam saatlerinde başlıyor, yutkununca sanki geçecek gibi oluyor ama yutkunduktan sonra geri geliyor. Bunu daha önce yaşayan arkadaşlar var mı acaba merak ettim? Randevu da alınmıyor, sistem randevu vermiyor.

Hocam ben yaşamıştım su içince ve oyun oynayınca geçti. Bendeki psikolojikti ama ikimizin nasıl hissettiği farklı tabii doktora görünmekte fayda var.

Arkadaşlar merhaba. Son 2-3 gündür sanki boğazımda bir şey varmış gibi bir hissim var. Özellikle akşam saatlerinde başlıyor, yutkununca sanki geçecek gibi oluyor ama yutkunduktan sonra geri geliyor. Bunu daha önce yaşayan arkadaşlar var mı acaba merak ettim? Randevu da alınmıyor, sistem randevu vermiyor.
Hocam boğazınızda yemek artığı kalmıştır ben çok yaşadım . Bir sıkıntı yok yani şiddetli öksürün geçebilir.

Sadece akşam oluyor ise piskolojik.
Özellikle dediniz korono olma ihitimaliniz düşük.
Burnunuz akıyor mu?
Hayır, tat alma duyum var, burnum akmıyor, öksürüğüm de yok.
Hocam boğazınızda yemek artığı kalmıştır ben çok yaşadım . Bir sıkıntı yok yani şiddetli öksürün geçebilir.
Çok denedim, geçmedi maalesef. Özellikle gece saatlerinde başlıyor.

Bende çok yaşadım sanki boğazımın içinde bir iğne batıyormuş gibi acıtıyordu sonrasında üşütmeden olduğunu anladım.

Acile gidebilirsiniz. Enfeksiyon da olabilir. Nöbetçi bir eczaneden gargara da alabilirsiniz. Fakat kesinlikle yutmayın. Faydası olur.

Bende çok yaşadım sanki boğazımın içinde bir iğne batıyormuş gibi acıtıyordu sonrasında üşütmeden olduğunu anladım.
Soğuk bir şeyler içmekten olabilir evet.
Acile gidebilirsiniz. Enfeksiyon da olabilir. Nöbetçi bir eczaneden gargara da alabilirsiniz. Fakat kesinlikle yutmayın. Faydası olur.
E mecburen bir süre sonra tükürüğümü yutuyorum doğal olarak, elimden gelen bir şey yok o konuda. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı