Boğazı yakmayacak hafif sigara önerisi

Palmer

Femtopat
Daha fazla  
Bana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?

Bana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?

Canım kardeşim sen kolayı asitsiz içer misin? Anladığım kadarıyla sigaraya daha tam başlamamışsın zevk yerine sigara içeceğine veya duman çıksın diye içeceğine git spor yap kendini geliştir en azından kendine yararın dokunur

Hocam, hiç başlama uğraşma zevk sigarası deyip bağımlı olursun boş ver.

Hocam gunde 1 iciyorum böyle hafifinden bir şey onerirseniz iyi olur nikotini az olsun kisaca.

Marlboro touch gray. Kent gray, touch white kullanmıyorsan hiçbirini içme.

Winston slims blue dedi biri bana o nasıl biliyor musun?

Henüz sigara içmiyorsan oksijeni tavsiye ederim 🙂

Vallahi gunde 1 iciyorum paket anlama 1 tane yani bana 1 paket 20 gun gidiyor kisaca onun icin bana hafifinden oneriver bir tane.

Hocam gunde 1 iciyorum böyle hafifinden bir şey onerirseniz iyi olur nikotini az olsun kisaca.

Vallahi gunde 1 iciyorum paket anlama 1 tane yani bana 1 paket 20 gun gidiyor kisaca onun icin bana hafifinden oneriver bir tane.
Bende pek anlamam sigaradan zaten kullanmıyorum işte o yüzden oksijen dedim keşke içmesen ama senin kararın tabi ki

Zamanla artar merak etme. 1 iciyorsan hiç icme inanki başlarsın tamamen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı