Henüz sigara içmiyorsan oksijeni tavsiye ederimBana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?
Bana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?
Bana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?
Kardeşim duman çıksın diye içiceksen git Vitamin Vape al. Onlarda tam yararlı değil hatta hiç önermiyorum.Bana böyle hafif sigara lazim, zevk sigarası bogazi yakmayacak cinsten. Yani demek istedigim duman çıksın yeter. Boyle bir sigara var mı onerebileceginiz?
Hocam, hiç başlama uğraşma zevk sigarası deyip bağımlı olursun boş ver.
Marlboro touch gray. Kent gray, touch white kullanmıyorsan hiçbirini içme.
Henüz sigara içmiyorsan oksijeni tavsiye ederim![]()
Bende pek anlamam sigaradan zaten kullanmıyorum işte o yüzden oksijen dedim keşke içmesen ama senin kararın tabi kiHocam gunde 1 iciyorum böyle hafifinden bir şey onerirseniz iyi olur nikotini az olsun kisaca.
Winston slims blue dedi biri bana o nasıl biliyor musun?
Vallahi gunde 1 iciyorum paket anlama 1 tane yani bana 1 paket 20 gun gidiyor kisaca onun icin bana hafifinden oneriver bir tane.
Hocam gunde 1 iciyorum böyle hafifinden bir şey onerirseniz iyi olur nikotini az olsun kisaca.
Winston slims blue dedi biri bana o nasıl biliyor musun?
Vallahi gunde 1 iciyorum paket anlama 1 tane yani bana 1 paket 20 gun gidiyor kisaca onun icin bana hafifinden oneriver bir tane.
Bende pek anlamam sigaradan zaten kullanmıyorum işte o yüzden oksijen dedim keşke içmesen ama senin kararın tabii ki.
Zamanla artar merak etme. 1 iciyorsan hiç icme inanki başlarsın tamamen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.