Boğaziçi felsefe okunur mu?

Revani1

Hectopat
Hocalarım Boğaziçi felsefe düşünüyorum. Okuyan tanıdığnız falan var mı ya İstanbul hukuk ya da Boğaziçi felsefe düşünüyorum arada kaldım. Sizler ne diyosunuz?

Hocam ileride ne olmayı düşündüğünüze göre değişir İstanbul hukuk en iyi avukat olma yeridir size kalmış, Ankara hukuk en iyi hakim olma yeri ve İzmir Yaşar Üniversitesi de en iyi savcı yetiştiren okuldur. Felsefe bölümü tamamen işiz kalacak kişinin düşüneceği bir bölümdür.

Boğaziçi olsun olmasın bölüm kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube Cemre Demirel takip et oradan mezun, sürekli anlatır

Boğaziçi ismi, Felsefe bölümüne avantaj sağlıyor. Mezun olduktan sonra İletişim gibi alanlarda işe başlayabiliyorsun. İngilizce eğitim vermesi de cabası. Felsefeye ilgin varsa okuyabilirsin.

İstanbul Hukuk, gerçekten ismi olan bir yer. Kaliteli hocalardan eğitim görme şansı sunuyor. Tabi dersler 2000 kişilik konferans salonu gibi sınıflarda işleniyor. Avukat olmak için idealdir.

YouTube Cemre Demirel takip et oradan mezun sürekli anlatır.
Yanlış bilgi.

Lisans> Galatasaray Üniversitesi - İktisat
Yüksek Lisans> Yıldız Teknik Üniversitesi - Felsefe
Doktora> İstanbul Üniversitesi - Felsefe

Felsefeden ilerlenecek çok bir yer yok. Hukuktan daha çeşitli fırsatlar var. Ben olsam hukuk yazardım.

Ben de hukuk yazmayı düşünüyorum yüksek lisans olarak felsefe okumayı düşünüyorum ama hukuk cidden artık bitti diploma için okuycam gibi duruyor.

Arkadaşlar şu an aklıma takıldı yüksek lisans nasıl yapılıyor? Ben istediğim üniversitede yüksek lisans yapabiliyor muyum yoksa YKS puanına mı bakılıyor ya da üniversite ortalamasına mı bilen varsa cevaplayabilir mi?

ALES puanına, okul ortalamana ve YDS puanına bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…