A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 18 Ocak 2020 #11 barbar_fedai dedi: Benim arkadaşım bir çay kaşığı tuz ruhu içti. (Fazlası zararlı) Öyle düzeldi boğazı, istersen dene bak. Sonra teşekkür et bana... Genişletmek için tıkla... Espri iyidir ancak ironi yaptığınızı belirtseydiniz keşke. Bilmeyen insanlar ironiyi anlamayıp deneyebilir. Tehlikeli bir durum.
barbar_fedai dedi: Benim arkadaşım bir çay kaşığı tuz ruhu içti. (Fazlası zararlı) Öyle düzeldi boğazı, istersen dene bak. Sonra teşekkür et bana... Genişletmek için tıkla... Espri iyidir ancak ironi yaptığınızı belirtseydiniz keşke. Bilmeyen insanlar ironiyi anlamayıp deneyebilir. Tehlikeli bir durum.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 18 Ocak 2020 #12 barbar_fedai dedi: Benim arkadaşım bir çay kaşığı tuz ruhu içti. (Fazlası zararlı) Öyle düzeldi boğazı, istersen dene bak. Sonra teşekkür et bana... Genişletmek için tıkla... Yok canım ne ölmesi, sadece birazcık içi geçer
barbar_fedai dedi: Benim arkadaşım bir çay kaşığı tuz ruhu içti. (Fazlası zararlı) Öyle düzeldi boğazı, istersen dene bak. Sonra teşekkür et bana... Genişletmek için tıkla... Yok canım ne ölmesi, sadece birazcık içi geçer
M merabalarefenim Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 157 18 Ocak 2020 #13 Yahu arkadaş hemen acıyor konu açıyorsun. Doktor muyuz biz ? Git doktora görün ilaç versin ertesi gün etkisini gösterir. Moderatörler şimdi bana gereksiz mesaj diye 1 gün ceza verirler. Neyse bu mesajı inşallah okursun.
Yahu arkadaş hemen acıyor konu açıyorsun. Doktor muyuz biz ? Git doktora görün ilaç versin ertesi gün etkisini gösterir. Moderatörler şimdi bana gereksiz mesaj diye 1 gün ceza verirler. Neyse bu mesajı inşallah okursun.
Dahiliyeci Centipat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 147 Makaleler 1 Yer Ankara 18 Ocak 2020 #14 Sigara kullanıyor musunuz ? Yakın zaman da soğuk+asitli bir şeyler içtiniz mi? Sabah uyandığınız da boğazınız da kuruluk hissediyor musunuz ?
Sigara kullanıyor musunuz ? Yakın zaman da soğuk+asitli bir şeyler içtiniz mi? Sabah uyandığınız da boğazınız da kuruluk hissediyor musunuz ?