Hank J Wimbleton
Hectopat
Sanirim lenf bezi deniyordu, yanlissam duzeltin. Bayağı sismis. 2 gundur gribim ve bogazim agriyor, ondan olabilir mi? Ve nasıl gecer?
Doktora git.Sanirim lenf bezi deniyordu, yanlissam duzeltin. Bayağı sismis. 2 gundur gribim ve bogazim agriyor, ondan olabilir mi? Ve nasıl gecer?
Eki Görüntüle 1544147Eki Görüntüle 1544148
Yarin gidecegim. Suan bilgi almak icin konu actim.Doktora git.
Aciyor hocam.Kanka onun bademcik olması lazım. Baskı yapınca ağrı oluyor mu?
Kesin git. Doktor antibiyotik yazma gereği duyarsa iyileşmen hızlanabilir.Yarin gidecegim. Suan bilgi almak icin konu actim.
Eğer yutkunurken de zorluk çekiyorsan ve hapşırık, öksürük, sümük, balgam falan da varsa endişelenilecek bir şey yok. Enfeksiyon kapmışsınızdır.Yarin gidecegim. Suan bilgi almak icin konu actim.
Aciyor hocam.
Evet zaten şişince alt kısma geliyorlar. Bir de sümüğün kibar hali aklıma gelmediYarin gidecegim. Suan bilgi almak icin konu actim.
Aciyor hocam.
Bademcik bunlar degil mi?
Eğer yutkunurken de zorluk çekiyorsan ve hapşırık, öksürük, sümük, balgam falan da varsa endişelenilecek bir şey yok. Enfeksiyon kapmışsınızdır.
Evet zaten şişince alt kısma geliyorlar. Bir de sümüğün kibar hali aklıma gelmedi![]()
Doktor değilim ama bildiğim kadarıyla genelde enfeksiyon bademcikte biriktirilir. Belki de annemin küçüklüğümden beri şiştiğini söylediği şey aslında Lenf bezleridirHocam burnum tikali akiyor ve bogazim sis gibi ve cok kuru. Kibar hali sanirsam mukustu bu arada
Lenf bezi degil de bademcik mi yani bu?
Hocam vallahi korkmaya basladim ben elime gelince. Normalde de oluyordu aslinda elime gelmesi oynayinca ama simdi sisince tedirgin oldum.Doktor değilim ama bildiğim kadarıyla genelde enfeksiyon bademcikte biriktirilir. Belki de annemin küçüklüğümden beri şiştiğini söylediği şey aslında Lenf bezleridir![]()
Bugün doktora gidersiniz. Korkulacak bir şey yoktur umarım (sanmıyorum). Geçmiş olsun.Hocam vallahi korkmaya basladim ben elime gelince. Normalde de oluyordu aslinda elime gelmesi oynayinca ama simdi sisince tedirgin oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.