Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Ekim 2022 #11 xxKralTRxx dedi: Bugün doktora gidersiniz. Korkulacak bir şey yoktur umarım (sanmıyorum). Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Gidemedim maalesef. Ama bir tık indi hocam. Teşekkürler
xxKralTRxx dedi: Bugün doktora gidersiniz. Korkulacak bir şey yoktur umarım (sanmıyorum). Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Gidemedim maalesef. Ama bir tık indi hocam. Teşekkürler
Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 15 Ekim 2022 #12 Hank J Wimbleton dedi: Gidemedim maalesef. Ama bir tık indi hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız ama yaşınız kaçtı acaba?
Hank J Wimbleton dedi: Gidemedim maalesef. Ama bir tık indi hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız ama yaşınız kaçtı acaba?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 15 Ekim 2022 #13 xxKralTRxx dedi: Doktor değilim ama bildiğim kadarıyla genelde enfeksiyon bademcikte biriktirilir. Belki de annemin küçüklüğümden beri şiştiğini söylediği şey aslında Lenf bezleridir Genişletmek için tıkla... Hocam benimde oramı sıkınca bir şey elime geliyor lenf bezi sanırım. En iyisi doktora gidin endrokrinolojiye.
xxKralTRxx dedi: Doktor değilim ama bildiğim kadarıyla genelde enfeksiyon bademcikte biriktirilir. Belki de annemin küçüklüğümden beri şiştiğini söylediği şey aslında Lenf bezleridir Genişletmek için tıkla... Hocam benimde oramı sıkınca bir şey elime geliyor lenf bezi sanırım. En iyisi doktora gidin endrokrinolojiye.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Ekim 2022 #14 Zalplex dedi: Hocam alakasız ama yaşınız kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... 15 hocam neden?
Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 15 Ekim 2022 #15 Hank J Wimbleton dedi: 15 hocam neden? Genişletmek için tıkla... Hocam önemsiz bir konuda kendimle karşılaştırdım sakal çıkmış mı diye bende 15 im sesim ince sorayım dedim.
Hank J Wimbleton dedi: 15 hocam neden? Genişletmek için tıkla... Hocam önemsiz bir konuda kendimle karşılaştırdım sakal çıkmış mı diye bende 15 im sesim ince sorayım dedim.
karhan1 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #16 Hank J Wimbleton dedi: 15 hocam neden? Genişletmek için tıkla... hocam son durum nedir benim kulağimin arkasi şişti ve gribim cok tefirgin oldum
Hank J Wimbleton dedi: 15 hocam neden? Genişletmek için tıkla... hocam son durum nedir benim kulağimin arkasi şişti ve gribim cok tefirgin oldum