Boğucu Reklamlar

otm

Megapat
Bugün itibariyle gelen reklam. Bende mi sıkıntı yoksa bu reklam yeni mi geldi? Üstelik adblock varken geliyor.

Gözümün çarptığı her yer reklam oldu artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, abartı bir şekilde olmuş ve saçma. Gerçi bana denk gelmedi.

Görüntüde iğrenç duruyor. Tıpkı korsan oyun sitelerinde bulunan sağda solda aşırı büyük olan ve rahatsız eden görüntüler gibi. Umarım bir daha olmaz.

AdBlock Plus'ta ögeyi engelleme seçeneği ile görsele entegre bağlantıyı engelleyebilirsiniz:

Görsel engellenebiliyor mu, bilmiyorum. Genellikle bu tür görseller forum arayüzüne entegre olduğu için engellenemiyor.

Sizin probleminizle biraz alakasız ama beni de bugünlerde Youtube reklamları çok boğuyor. Açtığım her videoda, ama hepsinde ya, Google Home'un reklamı çıkıyor. Gerçekten mide bulandırıcı.

Sizin probleminizle biraz alakasız ama beni de bugünlerde Youtube reklamları çok boğuyor. Açtığım her videoda, ama hepsinde ya, Google Home'un reklamı çıkıyor. Gerçekten mide bulandırıcı.
Çare Opera.

YouTube reklamları zıvanadan çıkmış durumda. YouTube uygulaması ile video izlenmez hale geldi. Bir de artık bir reklam bitiyor atla demezsen üstüne ikinci reklam başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…