VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Boksa ilgiliyim ve evime bir kum torbası almayı düşünüyorum, bunun için boks eldivenine ihtiyaç var mı? Başka ne alternatifler kullanılabilir?
Boksa ilgiliyim ve evime bir kum torbası almayı düşünüyorum, bunun için boks eldivenine ihtiyaç var mı? Başka ne alternatifler kullanılabilir?
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer İstanbul 1 Eylül 2022 #2 Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir )
Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir )
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 Cango34 dedi: Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir ) Genişletmek için tıkla... Peki boks eldiveni yerine bandaj alınabilir mi?
Cango34 dedi: Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir ) Genişletmek için tıkla... Peki boks eldiveni yerine bandaj alınabilir mi?
Muhammet Halit Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #4 VbenZ dedi: Peki boks eldiveni yerine bandaj alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bandajlar kemiklerin sıkı durması için takılıyor. Boks eldiveni zorunlu değil ancak öneri.
VbenZ dedi: Peki boks eldiveni yerine bandaj alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bandajlar kemiklerin sıkı durması için takılıyor. Boks eldiveni zorunlu değil ancak öneri.
Bilmemkim Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 Sorman bile yanlış. Boksa ilgili olup nasıl boks eldiveni alıp almama konusunda kararsız kalabilirsin? Kendi eline uygun boyutta oz eldiven ayrıyeten bandaj da almalısın.
Sorman bile yanlış. Boksa ilgili olup nasıl boks eldiveni alıp almama konusunda kararsız kalabilirsin? Kendi eline uygun boyutta oz eldiven ayrıyeten bandaj da almalısın.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #6 Cango34 dedi: Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir ) Genişletmek için tıkla... Kondisyonum çok kötü, geliştirmek için öneriniz var mı? Evden çalışıyorum.
Cango34 dedi: Kesinlikle almalısınız. Çıplak elle çalışmak bileklerinize zarar verebilir. ( Bir boksör eskisi olarak bizzat acısını çekmişimdir ) Genişletmek için tıkla... Kondisyonum çok kötü, geliştirmek için öneriniz var mı? Evden çalışıyorum.
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer İstanbul 1 Eylül 2022 #7 VbenZ dedi: Kondisyonum çok kötü, geliştirmek için öneriniz var mı? Evden çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için yürüyüş, sonra tempolu koşu. Boks antrenman videolarını seyredin. Kondisyon ve kıvraklık için gayet idealdir.
VbenZ dedi: Kondisyonum çok kötü, geliştirmek için öneriniz var mı? Evden çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için yürüyüş, sonra tempolu koşu. Boks antrenman videolarını seyredin. Kondisyon ve kıvraklık için gayet idealdir.