Boks Eldiveni Önerisi

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik
Selamlar, öncelikle;
Boy: 1.73
Kilo: 66
Boksa yeni başlayacağım ve eldiven gerekli. Benim için kriterler;
Rahat olsun,
Güzel koruma yapsın,
Fazla kokmasın,
Dayanıklı olsun, 2-3 ay içinde patlama soyulma yapmasın.
Bütçenin ucu açık, uzunca bir süre sıkıntı yaşamadan kullanabileceğim bir eldiven arıyorum. Yaklaşık bir bütçe vermek gerekirse: 3.000 TL. Ama fiyatını gerçekten hakeden, kesinlikle bütçeni arttır da şunu al diyeceğiniz bir eldiven olursa artabilir.

Hocam bende boks yapıyordum ve biz ful dragon kullanıyorduk. Zaten soyulması için aylar geçmesi lazım. Eldiven bedeni 12 oz olur sana bence. Ha bu arada eldivenler bazen ilk alışılmıyor, giyindikçe açılıyor ayakkabı gibi düşün. Ve kokmayan eldiven yoktur :/ Yani benimki araba lastiği gibi kokuyor sgshskdl her neyse ha bu arada boksa gittiğinde kum torbasına güçlü vurmaya çalışma. Normal vur. Hem daha uzun dayanırsın hem de eldiven daha fazla dayanır

Hocam bende boks yapıyordum ve biz ful dragon kullanıyorduk. Zaten soyulması için aylar geçmesi lazım. Eldiven bedeni 12 oz olur sana bence. Ha bu arada eldivenler bazen ilk alışılmıyor, giyindikçe açılıyor ayakkabı gibi düşün. Ve kokmayan eldiven yoktur :/ Yani benimki araba lastiği gibi kokuyor sgshskdl her neyse ha bu arada boksa gittiğinde kum torbasına güçlü vurmaya çalışma. Normal vur. Hem daha uzun dayanırsın hem de eldiven daha fazla dayanır
Teşekkürler,
Bu güzel midir sizce?

Kum torbasına sert vurmam asla, çok küçükken eldiven bandaj hiç bir şey giymeden merak edip sert bir yumruk atmıştım, sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. 😂

Teşekkürler,
Bu güzel midir sizce?

Kum torbasına sert vurmam asla, çok küçükken eldiven bandaj hiç bir şey giymeden merak edip sert bir yumruk atmıştım, sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. 😂
Eldiveni çok sevdim :D Bu olur

Ve elin büyük dimi, yani normal bir yetişkin eli gibi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı