I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Yaklaşık 2 aydır bir boks kursuna gidiyorum oradaki eldivenleri kullanıyorum fakat elimde koku yapıyor. Kendime eldiven alınır mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Fiziki bulunan mağazalardan alabileceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Yaklaşık 2 aydır bir boks kursuna gidiyorum oradaki eldivenleri kullanıyorum fakat elimde koku yapıyor. Kendime eldiven alınır mı? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Fiziki bulunan mağazalardan alabileceğim.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 1 Şubat 2025 #2 Bende wasedo var şu ana kadar hiç koku yapmadı.
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 883 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 Dragon al başlangıç için yeterli. Trendyol'da 1500e falan var dişlik her şey dahil.
I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 dogukanGzc dedi: Bende wasedo var şu ana kadar hiç koku yapmadı. Genişletmek için tıkla... Almalı mıyım hocam ve nerede satılıyor.
dogukanGzc dedi: Bende wasedo var şu ana kadar hiç koku yapmadı. Genişletmek için tıkla... Almalı mıyım hocam ve nerede satılıyor.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 1 Şubat 2025 #5 ibo0123 dedi: Almalı mıyım hocam ve nerede satılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana gittiğim kurs verdi.
ibo0123 dedi: Almalı mıyım hocam ve nerede satılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana gittiğim kurs verdi.
I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 flain dedi: Dragon al başlangıç için yeterli. Trendyol'da 1500e falan var dişlik her şey dahil. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişini pek sevmediğim için fiziki mağazalarda bulunan önerileriniz var mı ya da güvendiğiniz bir Trendyol linki. dogukanGzc dedi: Bana gittiğim kurs verdi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler hocam.
flain dedi: Dragon al başlangıç için yeterli. Trendyol'da 1500e falan var dişlik her şey dahil. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişini pek sevmediğim için fiziki mağazalarda bulunan önerileriniz var mı ya da güvendiğiniz bir Trendyol linki. dogukanGzc dedi: Bana gittiğim kurs verdi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler hocam.
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 883 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #7 ibo0123 dedi: İnternet alışverişini pek sevmediğim için fiziki mağazalarda bulunan önerileriniz var mı ya da güvendiğiniz bir Trendyol linki. Tamam teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Dragon Decathlon'da da var diye biliyorum.
ibo0123 dedi: İnternet alışverişini pek sevmediğim için fiziki mağazalarda bulunan önerileriniz var mı ya da güvendiğiniz bir Trendyol linki. Tamam teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Dragon Decathlon'da da var diye biliyorum.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.698 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2025 #8 flain dedi: Dragon al başlangıç için yeterli. Trendyol'da 1500e falan var dişlik her şey dahil. Genişletmek için tıkla... 1850 ye adidas görmüştüm o nasıl sizce?
flain dedi: Dragon al başlangıç için yeterli. Trendyol'da 1500e falan var dişlik her şey dahil. Genişletmek için tıkla... 1850 ye adidas görmüştüm o nasıl sizce?
I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #9 flain dedi: Dragon Decathlon'da da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakacağım.
flain dedi: Dragon Decathlon'da da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakacağım.