Boks eldiveni önerisi

Kenan Eröz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba!

Boksa yeni başlayacağım. Boks eldiveni, bandaj ve dişlik bakıyorum. Devam edip etmeyeceğim kesin olmadığı için çok pahalı bir şey almak istemiyorum. Başlangıç seviyesi için F/P ürün bakıyorum. Önerilerinize açığım.

Şöyle bir 3'lü sete denk geldim: Dragondo Attack Boks Eldiveni Kick Boks Muay Thai Boks Eldiveni Bandaj Ve Dişlik 3

Bunun dışında Decathlon'da şöyle bir şey var:
Boks Eldiveni 120 - Pembe (eldiven)
Boks Bandajı - 4 M - Siyah (bandaj)
Dişlik bitmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Dragondo markasını çoğunlukla fitness salonlarının kıytı köşelerinde çok görüyorum bir kaç kez deneme fırsatım oldu şahsen beğenmemiştim. Decahtlon'un iyi olduğunu düşünüyorum bu tarz konularda en azından başlangıç başlangıç-orta seviye aralarında iyi ürünler üretiyor. Ekstra olarak bu ürünleri önerebilirim:
Biraz çıkabilirseniz Hayabusa ve Everlast.

Hocam selamlar, dişlik için birazcık erken diye düşünüyorum. Adidas bi eldive ve esnekliği bulunan herhangi bir sargı şuanda işini görecektir. İyi sporlar dilerim.

Hocam selamlar, dişlik için birazcık erken diye düşünüyorum. Adidas bi eldive ve esnekliği bulunan herhangi bir sargı şuanda işini görecektir. İyi sporlar dilerim.
Addidas'ın ürünleri biraz sanki pahalı gibi Decathlon eldivenini düşünüyorum.

Kupon ile birlikte uygun bir fiyata geliyor. Sizce hangisi hocam?

Son düzenleme:
Bir fikrim yok hocam son attığınızın görüntüsü iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…