Boks mu MMA mı?

allevv

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar. Yaklaşık 1 haftadır MMA branşından özel ders alıyorum fakat aklımdan bir türlü boksu çıkartamıyorum. Hangisini yapmam gerektiğinden kararsızım. 1.80 boyum ve 70 kiloyum. 16’ma da girmek üzereyim. Sizce hangisi daha iyidir. Not: zevk icin yapmamdan ziyade maclara cıkma hayalim de var.

Hocam şahsen Boks'u daha çok seviyorum. Sizde hangisini sevdiğinize karar verin ona yoğunlaşın veya hangisinde daha yetenekliyseniz. 1 ay MMA 1 ay Boksa gidip karar verebilirsiniz.

Direkt MMA baslamak mantıklı değil ilk önce bir sporda ustalaşmalısın özel ders grup derssiz bir işe yaramaz ilk önce grappling veya striking hangisi eğlenceli gelirse ondan başla.

Ikiside değil. Dövüşmek spor değildir. Kendine yeni bir spor dalı bulmak ister misin? Quidditch, Kabaddi veya Trekking gibi.

Illa dövüş sporu istiyorsanız Lucha Libre öneririm sizlere.

İkisi de değil. Dövüşmek spor değildir. Kendine yeni bir spor dalı bulmak ister misin? Quidditch, kabaddi veya trekking gibi.

Illa dövüş sporu istiyorsanız lucha libre öneririm sizlere.

Meksika'ya gitmesini öneriyorsun yani.

İkisini de dene. MMA kararını verirsen o zaman hedefe yönelik tavsiyeler verebilirim.

Hocam 4-5 yıl MMA yapmış birisi olarak söylüyorum, MMA yaparken boksta yaparsınız fakat tabii bir boksöre göre boksunuz zayıf kalır, aynı şekilde diğer spor türlerini de yaparsınız fakat onlara görede o branşta zayıf kalırsınız, MMA yaparken asıl amaç zaten hepsini bilip genel olarak sıkıntılı durumlardan kurtarmak, fakat profesyonele gitmek gibi bir amacınız varsa tamamen farklı orası ayrı ama gönlünüze ne yatıyorsa onu yapın. Bana sorarsanız MMA derim çünkü sokakta bazen her ne kadar istemesenizde kavga olabiliyor ve MMA genel olarak bu durumlarda daha avantajlı. Bu arada amacınız tamamen sadece maçlara çıkmaksa boksu seçmek daha kolay olabilir, MMA biraz daha zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…