Boks torbası nasıl takılır?

Mert_002

Decapat
Daha fazla  
Selam eve boks torbası aldım ama YouTube'dan falan baktım yine yapamadım nasıl takabilirim, falan diye tavana nasıl takılır anlatabilir misiniz? Bir de eğer yine takamazsam diye takmam için kimi çağırabilirim?

hocam 2 tane duvara giren aparat gönderiyor olmaları lazım matkap ile duvarı delip takacaksın ama yardım al mutlaka duvarı delik deşik edebilirsiniz.

Zincirdir diyerekten yazıyorum: Zinciri tutacak tavana bir tutucu veya kanca takıyorsun bunu yaparken betonu delip o kancanın oturacağı yolu yapacaksın ardından sabitleme ve kancayı çaktıktan sonra torbayı kaldırıp üstüne kitlersin ve oturmuş olur.

Eğer ip ise ve daha hafif torbaysa: Kanca veya bir çeşit zincir kilidi kapamaya benzeyen adını unuttuğum alet var onu duvara tuttur ve as eğer duvarların yanlarına çelik profilden ek yapmak istersen ekini yap sonra kaynakla kancayı tuttur gene işe yarar.

Ayrıca ev tipi insan vücudunun aynısı olarak ölçeklenmiş çalışma ve vurma hedefleri var istersen ellik vs. alıp da antrenman yapabilirsin.

Hocam 2 tane duvara giren aparat gönderiyor olmaları lazım matkap ile duvarı delip takacaksın ama yardım al mutlaka duvarı delik deşik edebilirsiniz.

Ben bir akrabadan aldım ondsn sadece torba var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…